-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
zedov htc hd2 i satot non stop se menuva dali nekoj znaj sho e rabotata?
Времето тече

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zedov htc hd2 i satot non stop se menuva dali nekoj znaj sho e rabotata?
non stop se poteruva za eden sat !
Ми треба, ми бараат ПУК од бројот каде да најдам некако да одам во Т-Мобиле, или ? ми кажаа дека го пишува на дел од картичката ама тоа нз каде ми е ? ајде ако знае некој нека пише
Секако дека можеш,прашањето е дали ќе најдеш некој со знаење да ти ја заврши таа работа!Можам ли да ставам македонски/српски/хрватски јазик на Sony Ericsson k510i?
нема ли некој туториал на интернет.. јас потражив но не најдов ништо :kesa:
Aко му умре насред флешување, јас ќе му го оправамИма,треба темелно барање,инаку по туториал од нет јас на k750i кој го имав порано му сменив софтвер.Мој совет е ако си толку решен да чепкаш по телефонот (менување софтвер,јазици итн.) биди многу внимателен оти при најмала грешка можеш да го зезнеш телефонот и повеќе да не ти се пушти!Значи отворај добро очи оти се правиш на свој ризик,мислам дека најдобро ќе ти биде да најдеш некој со искуство во таа работа.
Оригинал, затоа што одкако ќе ја купиш неоригиналната - ќе посакаш да купиш пак оригинална, тогаш ќе имаш 3 батерии и ќе бидеш 200/300 денари во минус.колку иде батерија за нокиа 5800? цена на орџинал и фејк? што предлагате?
Како да го ислклучам интернетот од VIP на алкател?
3g/GPRS/Edge или WiFi?во networks во прилагодувањата имаш за исклучување
или најсигурно и едноставно избриши ги прилагодувањата во акцес поинт
![]()
ne mozam da go sredam satot
namesteno mi e gmt +1 i pak i pak se poteruva napred :S