Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба, ми бараат ПУК од бројот каде да најдам некако да одам во Т-Мобиле, или ? ми кажаа дека го пишува на дел од картичката ама тоа нз каде ми е ? ајде ако знае некој нека пише

Ми треба, ми бараат ПУК од бројот каде да најдам некако да одам во Т-Мобиле, или ? ми кажаа дека го пишува на дел од картичката ама тоа нз каде ми е ? ајде ако знае некој нека пише

Јави им се или отиди до T-Mobile кажи им го бројот и на чиво име е бројот, мислам дека и број од лична карта ќе ти бараат ама не знам (или матичен број) и ќе ти кажат PUK.

Можам ли да ставам македонски/српски/хрватски јазик на Sony Ericsson k510i?

Можам ли да ставам македонски/српски/хрватски јазик на Sony Ericsson k510i?
Секако дека можеш,прашањето е дали ќе најдеш некој со знаење да ти ја заврши таа работа!

нема ли некој туториал на интернет.. јас потражив но не најдов ништо :kesa:

нема ли некој туториал на интернет.. јас потражив но не најдов ништо :kesa:

Има,треба темелно барање,инаку по туториал од нет јас на k750i кој го имав порано му сменив софтвер.Мој совет е ако си толку решен да чепкаш по телефонот (менување софтвер,јазици итн.) биди многу внимателен оти при најмала грешка можеш да го зезнеш телефонот и повеќе да не ти се пушти!Значи отворај добро очи оти се правиш на свој ризик,мислам дека најдобро ќе ти биде да најдеш некој со искуство во таа работа.

Како да го ислклучам интернетот од VIP на алкател?

Има,треба темелно барање,инаку по туториал од нет јас на k750i кој го имав порано му сменив софтвер.Мој совет е ако си толку решен да чепкаш по телефонот (менување софтвер,јазици итн.) биди многу внимателен оти при најмала грешка можеш да го зезнеш телефонот и повеќе да не ти се пушти!Значи отворај добро очи оти се правиш на свој ризик,мислам дека најдобро ќе ти биде да најдеш некој со искуство во таа работа.
Aко му умре насред флешување, јас ќе му го оправам :) b`coz i have a setool box :)

колку иде батерија за нокиа 5800? цена на орџинал и фејк? што предлагате?
Оригинал, затоа што одкако ќе ја купиш неоригиналната - ќе посакаш да купиш пак оригинална, тогаш ќе имаш 3 батерии и ќе бидеш 200/300 денари во минус.
Кај мене во сервис имаме :)

Како да го ислклучам интернетот од VIP на алкател?

3g/GPRS/Edge или WiFi? :) во networks во прилагодувањата имаш за исклучување :) или најсигурно и едноставно избриши ги прилагодувањата во акцес поинт :)

3g/GPRS/Edge или WiFi? :) во networks во прилагодувањата имаш за исклучување :) или најсигурно и едноставно избриши ги прилагодувањата во акцес поинт :)

3g/GPRS/Edge сакам да ги избришам за да не ми троши од сметката, а WiFi да си стои. Мислам дека средив работа го избришав таму каде што пишува vipoperator во интеренет подесувања.

фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom