Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Го симнав Kanka MSN, го инсталирав на мобилниот... и си пишувам мсн адреса и пасвордот стискам конект и ме прашува
"Want to send socket information?"
Кога избирам Yes пробува да се конектира и ми јавува "Connection Error, TCP Open", а кога бирам No, ми пишува "You must give permission to application to use airtime".:uvo:

:salut:

никој не ги чита моите постој или шо е проблемо? :) Знам дека сум досаден, али то је ..

за самсунгот бато тешко теми посебно за тој модел скоро да е невозмозно мора да го префлешоваш со нов lair и само така ама тоа е е една тема не ти препорачувам да го правиш тоа.

Инсталирав NsPro за декодирање и флеширање на Самсунг и сега не ми се уклучува програмата ми пишува "NsPro was not Detected!" "Make sure box is connected and try again" до што ке да е што да направам?:kesa:
треба да си купиш нс про бокс.
не е во мобилната технологија скоро ништо бесплатно што е корисно

кај мене ти е 8500 фул сет со 17 кабли + 1 zXXX адаптер и смарт картичка и 3 месеци гаранција:

ns-pro-set.jpg

за самсунгот бато тешко теми посебно за тој модел скоро да е невозмозно мора да го префлешоваш со нов lair и само така ама тоа е е една тема не ти препорачувам да го правиш тоа.
што е тоа лаир?

Кој е бројот за проверување Мејли на T-Mobile?

Имам телефон Sony Ericsson S302 , вчера несакајќи ми се истури малку кафе врз екранот и одма го отворив и го избрисав телефонот. После 1 саат почна да не ја чита сим картичката и да се кочи. Денес го однесов на сервис , затоа што се уште ми е под гаранција но не можеа да го направат , дали некој можеби знае дали може ова да се поправи некако или...:toe:

На друг сервис можеби?

Што ќе изјавите за Sony Ericsson W595i?
Вреди ли за цената?

Ако има некој, нека каже како го служи :) Фала.

Што ќе изјавите за Sony Ericsson W595i?
Вреди ли за цената?

Ако има некој, нека каже како го служи :) Фала.
ima eden drugar i mobilniot e toop samo ne ocekuvaj mnogu od kam inace se drugo e top

треба да си купиш нс про бокс.
не е во мобилната технологија скоро ништо бесплатно што е корисно

кај мене ти е 8500 фул сет со 17 кабли + 1 zXXX адаптер и смарт картичка и 3 месеци гаранција:

ns-pro-set.jpg

што е тоа лаир?

братче знам дека се разбирас од мобилниве, па вака јас имав самсунг и фактицки е нов подлога на веќе постоечкиот оперативен систем во мобилниот кој нема да ги избрисе старите икони туку само ќе постави врз нив нови се додек не посакаш да ги вратиш назад старите просто кажано како да лепиш постер на ѕид

Дали полначот за телефонот влегува во гаранцијата за телефонот или само телефонот оди со гаранцијата?:toe:

Пошто ми се расипа полначот,да знам дали ке го заменат или да купувам нов.

Дали полначот за телефонот влегува во гаранцијата за телефонот или само телефонот оди со гаранцијата?:toe:

Пошто ми се расипа полначот,да знам дали ке го заменат или да купувам нов.
колку јас што знам само мобилниот апарат влегува во гаранцијата освен ако немаш некој пријател да ти помогне и некако да замоли некого да ти го средат макар тешко

колку јас што знам само мобилниот апарат влегува во гаранцијата освен ако немаш некој пријател да ти помогне и некако да замоли некого да ти го средат макар тешко

Ок. Сепак ке навратам до продавницата кај што го земав да си прашам дали може нешто ако не new :)3

Tnx Anyway :)

Imam Nokia 5310 i probuvam da go resetriam log counterot so security code 12345 i mi vika deka ne e toj.Vo upatstvoto pisuva deka e 12345 e sega ne znam ima li nekoj drug kod ili pak nekoj mi cackal po telefonot.I kako da go resetiram ako znae nekoj.PLSSS help

проба со пет 00000
не знам искрено

Imam Nokia 5310 i probuvam da go resetriam log counterot so security code 12345 i mi vika deka ne e toj.Vo upatstvoto pisuva deka e 12345 e sega ne znam ima li nekoj drug kod ili pak nekoj mi cackal po telefonot.I kako da go resetiram ako znae nekoj.PLSSS help

Стандард на Нокиа телефонките е тој 12345 кај тебе сигурно е сменет нема чаре пробувај или нека ти текне ... ако не на сервис

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom