Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
јас од исте би го одбрал Г800, евентуално W910 му конкурира, но во секој случај 5 мегапикселна камера е во прашање. :D освен тоа и најубав дизајн има од сите овие :)

јас од исте би го одбрал Г800, евентуално W910 му конкурира, но во секој случај 5 мегапикселна камера е во прашање. :D освен тоа и најубав дизајн има од сите овие :)
фалаа:pipi:

E pa ovaka mi podarija nokia 6131 donesena od usa na t mobile i nemozam ni eden rington da namestam osven defaultnite ne dava ni mp3 ni acc go vrzav i go apdejtuvav so nov soft od nokia sajtot no pak nesaka?

Епа вака... Другар ми има мобилен Sagem my401C и секој пат кога пробува да го синхронизира со компјутер како Mass Storage Device го дава како Removable Disk ама кога ќе кликне на него пишува "Please Insert Disk in Drive I" . Шо Из Д Фак Со Ова ??

Епа вака... Другар ми има мобилен Sagem my401C и секој пат кога пробува да го синхронизира со компјутер како Mass Storage Device го дава како Removable Disk ама кога ќе кликне на него пишува "Please Insert Disk in Drive I" . Шо Из Д Фак Со Ова ??

:pos2::pos2::nesvest:

треба да стави мемориска картичка, телефонот работи само како кард ридер, за да отвори како флеш (римувабл диск) мораш да имаш мемориска картичка, било која големина - micro sd.

Има ли софтвер или некој начин со кој може да се снима од вграденото радио? Прашувам за k750i.

Можам ли да сменам Win na pocket pc qtek 9090 телефонов има windows mobile 2003 , па да му ставам 5 или 6 , п.с. а некое антивирусце кај да најдам нема ништо free.

Кој мобилен е подобар SONYERICSSON K550I - или - SONYERICSSON K530I

за К550 знам функције а за другиов незнам ако може и нешто подетални информации и во што се разликуваат ... ?

Има ли софтвер или некој начин со кој може да се снима од вграденото радио? Прашувам за k750i.
колку што сум информиран, кога ќе ги приклучиш слушалките и да пуштиш на спикер, отиди во опцијата диктафон и снимај си без проблем.

Можам ли да сменам Win na pocket pc qtek 9090 телефонов има windows mobile 2003 , па да му ставам 5 или 6 , п.с. а некое антивирусце кај да најдам нема ништо free.
не сум сигурен за ставање, можеби некаде пред средина на април месец можам со сигурност да ти кажам.
фри нема, можеш крак или да си платиш

Кој мобилен е подобар SONYERICSSON K550I - или - SONYERICSSON K530I

за К550 знам функције а за другиов незнам ако може и нешто подетални информации и во што се разликуваат ... ?

и двата се тука некаде во функции на http://gsmarena.com/ imash detalni informacii za site modeli

колку што сум информиран, кога ќе ги приклучиш слушалките и да пуштиш на спикер, отиди во опцијата диктафон и снимај си без проблем.

Сум пробал вака, не може, кога ќе се уклучи диктафонот автоматски се гаси радиото.

ej aj malku pomos??sakam nov tel, pa se mislam SAMSUNG D900 ili D900I??pozz
D900I освен што има подобар изглед со лајсните на маската има + радио
меѓу овие два D900I, можеш и некоја нокиа да ставиш во листава ...
поздрав

ej aj malku pomos??sakam nov tel, pa se mislam SAMSUNG D900 ili D900I??pozz

Во врска со самсунзиве знам да ти казам дека треба да се утепас за да ставис игра внатре , треба некако да уплоудувас на нет со некое програмче па од таму да ти се прати во трелефон, доколку играш на тел не би ти препорачал , зборам за D900 , камерата вади убава слика али ако не ти се тресат рацете , значи и со најмал потрес не е тоа тоа сликата , за разлика од К810 каде сликата е перфектна за тоа сто го нуди камерата сум пробал дрзи картичка 1гб. Срекно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom