Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
па сите што ти се спарени уреди со твојот можеш без да ги наоѓа повторно од почеток и да ти бара код за спарување да им испраќаш фајлови, затоа се и во пејред дивајс. :) за да биде полесно праќањето, а за што телефон се прави муабет? немав време да прочитам :pos:

кој е подобар к800 или Н73.. ја мисла дека е Н73, ама ај да ве прашам вас така шо оправувате повеќе моб.

НОКИА Н 73 ................. ДЕФИНИТИВНО !!!

зависи за што, к800та можеш лесно да ја тјунираш со пачови и да има мн подобри функции од Н73та, додека нокиата има малце подобра т.е. почиста камера и оперативен систем. :) и е Нокиа пред се. К800та на старо иде 140/150 нокиат 170/180 до 200. На ново нокиата е 270 се е 210.

па сите што ти се спарени уреди со твојот можеш без да ги наоѓа повторно од почеток и да ти бара код за спарување да им испраќаш фајлови, затоа се и во пејред дивајс. :) за да биде полесно праќањето, а за што телефон се прави муабет? немав време да прочитам :pos:
е така е , само дали кај нокиите може, доколку спарениот апарат е во скриен мод, без повторно барање да испратиш фајлот

кхм... не сум пробал. :) најверојатно не.

Земав Нокиа 6080...Проблемот е во тоа што неможам да најдам како да наместам менито на телефонот да ми биде во Стил на Сони Ериксон...А не како листа...Или сум слеп или стварно нема :D

Земав Нокиа 6080...Проблемот е во тоа што неможам да најдам како да наместам менито на телефонот да ми биде во Стил на Сони Ериксон...А не како листа...Или сум слеп или стварно нема :D
види во мени во options и види мислам дека беше grid view или list view
:salut:

види во мени во options и види мислам дека беше grid view или list view
торте, ова не е симбианец. Точно неможам ни јас да ти кажам каде се наоѓаше ама според S40 платформата би требало да е во сетингс, дисплеј сетингс - мени вјув! :) и имаш лист или гирд, треба да одбереш тоа грид/гирд какоидае! :)

друже специјално ти најдов user guide за твојов 6080 и тоа на македонски, тука види поточно како се прави менито или друго нешто што ке те интересира само иди данлоуд и отвори го со Adobe reader

имам една нокиа 7650, сакам да ја поврзам со компјутер. мора преку инфраред или има и некое кабелче за да ја поврзам?
п.с. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_p1-1982.php еве овде пишува дека опера си е фабрички browser за п1. добра е или да барам друга (ако има)?

имам една нокиа 7650, сакам да ја поврзам со компјутер. мора преку инфраред или има и некое кабелче за да ја поврзам?
п.с. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_p1-1982.php еве овде пишува дека опера си е фабрички browser за п1. добра е или да барам друга (ако има)?
со оглед на тоа дека за да се поврзи преку дата кабел телефонот мораш да го отвориш и да го конектираш кај флетот преку штипка и кабелот изгледа вака:
7650.jpg

7650pinout.jpeg

поекономично е преку инфраред или блутут. :helou:

п.с. за п1 можеш и да си инсталираш и друг борусер.

еј кажи ми имаш некој софтверски проблем со 7650-ката, или онака за слики, тонови префрлање
ако имаш некој проблем со 7650-ката кажувај ке го оправиме !!!:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom