Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
имам еден проблем кога ми праќаат некои песни преку блутут на мојот телефон (нокиа 6680) ми вика: memory low delete some data а имам 300мб слободен простор некое чаре?

Namesti da ti se pracaat vo memory card a ne vo phone memory. Odi messaging options setting other i namesti

Imam siemens s75,go kupiv od t-mobile pred 3meseci,problemot e sto non-stop mi se koci i samiot se gasne,koga snimam so kamerata zvukot i slikata ne idat vo isto vreme ili pak koga sakam da pregledam nekoe video,slikata mi se koci,a zvukot prodolzuva i moram da ja vadam baterijata i pak da go pustam,dali moze ova da se popravi ili da si kupam nov mobilen?

dali moze ova da se popravi ili da si kupam nov mobilen?

А да те прашам зошто не го носиш во Т-Мобиле чим си го купил пред 3 месеца тој е уште под гаранција они да го видат.Мислам затоа и служи гаранцијата :)

Imam siemens s75,go kupiv od t-mobile pred 3meseci,problemot e sto non-stop mi se koci i samiot se gasne,koga snimam so kamerata zvukot i slikata ne idat vo isto vreme ili pak koga sakam da pregledam nekoe video,slikata mi se koci,a zvukot prodolzuva i moram da ja vadam baterijata i pak da go pustam,dali moze ova da se popravi ili da si kupam nov mobilen?

пред 3 месеци си купил модел стар 2 години. Би требало уште 9 месеци да имаш гаранција, трк до Сименс - Промо сервисот горе на водњанска карши влезот на државна болница има тука една зегин аптека по таа уличка ке одиш - се вика Елисије Поповски едно 100 метри од лева страна ке видиш огромна куќа и пише Сиеменс Промо Сервис. Иди таму малтретирај ги, ако не успеат да ти го средат иди во т-мобиле и смени си го мобилниот хаха... (не чинат баш тие сименси и покрај тоа што имат убав дизајн и покрај тоа што се малце солени за тие фунцкии, решението од моја страна како специјалист за Сименс е понова верзија на флеш фајл... ама ако ти е под гаранција и го донесеш кај мене - ке ја изгубиш гаранцијата, оти Горан од сименс ме мрази.

Имам p1, кога се уклучувам на интернет на сајтовите не можам да кликнам на линк (не знам зашто се негде disabled валда). дали некој знае како да го сменам тоа? browser-от е опера (тој ми беше инсталиран со самиот телефон), па дали е можда до тоа? да сменам browser? знаете некој подобар?

зошто не го користиш самиот борусер од телефонот?
можно е да има некоја опција за тоа :) како и да е и пократ тоа што сум сервисер за мобилни со п1 немам искуство некое големо во случај ако неке да ти клика и на линковите од неговиот фабрички брусер мавни му ресет :)

зошто не го користиш самиот борусер од телефонот?
можно е да има некоја опција за тоа :) како и да е и пократ тоа што сум сервисер за мобилни со п1 немам искуство некое големо во случај ако неке да ти клика и на линковите од неговиот фабрички брусер мавни му ресет :)

па тој си е фабрички (Opera 8.65 for Symbian OS ("598") ) гледав низ сите опции и нема ништо такво за линковите :toe:
p.s. сфатив што била финтата. не е до телефонот, до мојата нестрпливост е :) треба да почекам да се отвори скроз страната за да можам да кликам на линковите. ај ем нат стјупид. ај ем џаст импејшнт. :)

фабрички опера? абе ајде.. :/ најубаво да прашаш во некој сервис да ти го расчепкаат или што ти велам мавни му ресет и покрај тоа што не верувам дека е софтверски баг.

орг. ца-53 со самиот телфон што иде - 400 денари.

nokia bluetooth

дали може на било која нокиа да се оствари блутут конекција ( да се прати фајл ) на "paired device" без да се изврши пребарување?
колку што знам тоа може на ериксон и самсунг, а не само што може, тоа е всушнос и намената на "paired device"
дали оваа опција ја немаат нокиите, или јас не можам да ја најдам ?

благодарам за помошта однапред

ако треба да биде ова нова тема, нека биде преместено

за која нокиа прашуваш прецизирај точно !!!
ако е симбианец иди во блутут па десно ти се paired device
поздрав

за која нокиа прашуваш прецизирај точно !!!
ако е симбианец иди во блутут па десно ти се paired device
поздрав
тоа е во ред,
но дали можеш на paired device да испратиш нешто без да се направи пребарување?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom