Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

според мене земи си нокиа 6600
закон телефон - ко тенк е - многу е издржлив
поздрав
проба со софт формат? проба со хард формат? проба со апдејт?Имам проблем
Темите од интернет не сакаат никако да се инсталираат на мобилниот, а порано можеа, ама направив нешто и се ми се избриша од мобилниот и сега не може. Ми вели дека ми фали дел од Nokia PC Suite, а си работи тоа нормално. Што да правам?:nesum:
6680 не ни има радио, за да има икона за радио.еј на нокиа 6680 нигде во менито нема икона онаа за радио, 6680-ката е од оние со 3-ка и менито не е исто со друга 6680 јас на пример на мојата немав исто мени како оваа со 3-ка
е сеа прашањето ми е дали тоа се решава некако со апдејт или мора флешување или шо ја знам, ај кој знае нека кажуе
:salut:
 или уште помалце да се заклучи телефонот, додека со флешување ми се има случено да ми се кодира телефонот со некој странски фирмвер, јес да порано ми беше 18 евра преку логови да ги декодирам bb5ките, сега немам гајле... беспари ми е 
Што функции?6680 не ни има радио, за да има икона за радио.
да, брендираните софтвери секогаш се поразлични од оригиналните и малце потешки за работа - во другите мрежи, додека брендиран телефон на т-мобиле со т-мобиле картичка би имал некои функции на телефонот што ниту една апликација не би можела да ги замени, освен тоа би бил полесен за работа.
Што функции?

Па Н73 и П990 немав ништо подесено се како што си беше фабрички си седеше, а не беа брендирани, и пак автоматски си имаше сетинзи за гпрс и ммс на двата телефони. незнам само како. иначе и со картичка од космофон пробав па пак работеше.пример брендиран софтвер на водафон со било која картичка од таа мрежа немораш да сетираш сетизни за интернет, во самиот софтвер се сетирани, можеби сте приметиле дека брендираните софтвер неможат да се конектираат на интернет од други провајдери - кај некои телефони
потоа лоцирање преку провајдерот и кога одите на интернет многу полесен е пребарувачот![]()

6680 не ни има радио, за да има икона за радио.
да, брендираните софтвери секогаш се поразлични од оригиналните и малце потешки за работа - во другите мрежи, додека брендиран телефон на т-мобиле со т-мобиле картичка би имал некои функции на телефонот што ниту една апликација не би можела да ги замени, освен тоа би бил полесен за работа.
Е сеа со апдејт не се решава - затоа што апдејтот не менува ни 60% од флеш фајлот на телефонот, значи ги менува само некои системски фајлови во кои не спаѓа секурити ареата и податоците кои го менуваат телефонот целосно - затоа со апдејт неможе да се брендираили уште помалце да се заклучи телефонот, додека со флешување ми се има случено да ми се кодира телефонот со некој странски фирмвер, јес да порано ми беше 18 евра преку логови да ги декодирам bb5ките, сега немам гајле... беспари ми е
![]()
 тоа ти слаб ми е хардот:pos2: али нема везе:kesa:
 сеа имам едно прашанје -  дали програмите и игрите од Н80 или Н73 ке ги прифати на Н95-ка. ај кој знае нека повели :helou:
 Наместив неколку пати и пак ми вика дека не е нешто подесено . Е сега знам пред неколку години имаше да пратиш само порака на еден број и моделот на телефонот и автоматски ти се уклучуе ГРПС от . Ај кој може нека помогне 
повеќето да.да бе некро стварно 6680-ка немаше радио:nenene:, ја сум се помешал со Н70-ката, а уште го убедувам другаров не бе има шо ти е тебе не ти чини телефоноттоа ти слаб ми е хардот:pos2: али нема везе:kesa:
сеа имам едно прашанје - дали програмите и игрите од Н80 или Н73 ке ги прифати на Н95-ка. ај кој знае нека повели :helou: