Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Help

Се искинав од барање драјвери за USB за motorola v235. Доколку некој знае каде можам да најдам, го замолувам да биде љубезен и да ми помогне.

прво треба ти да ми помогнеш - доколку сакаш да ти ги најдам драјверите, во спротивно ке треба со саати да барам. Значи со мини усб ја поврзуваш моторолата и што програм за фајл трансфер користиш? т.е. кој суит?

Druze Nekro, daj pomagaj te molam. Mislam deka go svrtev cel net i nemozam da najdam ni temi, ni skinovi za Motorola E1000. Aj te molam pomagaj nekako. Pozz

сврти го форумов малце, ке најдеш милиони линкови :) ако не се снајдеш малце покасно т.е. поручек ке ти ја најдам јас темата.

Druze Nekro, daj pomagaj te molam. Mislam deka go svrtev cel net i nemozam da najdam ni temi, ni skinovi za Motorola E1000. Aj te molam pomagaj nekako. Pozz

Имав јас миљарда работи за тој телефон, пошо имаше ист фирмвер со мојот в1050, ама откоа си го расипав избришав све од ПЦ. Ај ако најдам на некое бекап цеде ке ти пуштам на рапидшер, али не очекувај нешто под 200-300 мега.

Уствари еве ти кај да почнеш:
www.motomodders.net - тука има све шо ти треба, од драјвери до програми за SEEM едит и останати глупости.
www.3g.co.uk - иди на форумот тука и најди го фирмверот JetBlack за Е1000, боље работа од тој нема.
www.getjar.com - тука имаш све од Јава.

Па напрај си ти од овие линкови свое комбо, да не мора да барам по цедиња.

Не можам да сфатам зашто кога ќе го уклучам bluesoleil ми кажува ivalid operation и никако не можам да се поврзам со мојот телефон. А пред тоа се си беше супер.

Не можам да сфатам зашто кога ќе го уклучам bluesoleil ми кажува ivalid operation и никако не можам да се поврзам со мојот телефон. А пред тоа се си беше супер.
одштекај го адаптерот и пак уштекај го во усб портата, најверојатно имаш проблем или со адаптерот или со усб портите. Ако неќе така одпоново инсталирај го софтверот.

Имав јас миљарда работи за тој телефон, пошо имаше ист фирмвер со мојот в1050, ама откоа си го расипав избришав све од ПЦ. Ај ако најдам на некое бекап цеде ке ти пуштам на рапидшер, али не очекувај нешто под 200-300 мега.

Уствари еве ти кај да почнеш:
www.motomodders.net - тука има све шо ти треба, од драјвери до програми за SEEM едит и останати глупости.
www.3g.co.uk - иди на форумот тука и најди го фирмверот JetBlack за Е1000, боље работа од тој нема.
www.getjar.com - тука имаш све од Јава.

Па напрај си ти од овие линкови свое комбо, да не мора да барам по цедиња.

Fala ti druze aj ke pobaram neso

Nekro, mozes li da mi najdes USB data cabel za motorola E1000, softver i kazi kolku pari. Mi treba epten.

Nekoj da ne znae slucajno Blackberry како се форматира??

dali nekoj znae kako da simnam polifona melodija poracana od t-mobile a pratena mi e po MMS?

dali nekoj znae kako da simnam polifona melodija poracana od t-mobile a pratena mi e po MMS?

Сетирај си го ММСот, па симни ја мелодијата директ у телефон. А да, не прашуј како се сетира, иди у Т-мобиле да ти го наместат, пошо покрај сетирањето во телефон, они мораат да ти ја оспособат сим картицата за ГПРС. Барем така беше за мене во Космофон, имав стар број, овие новиве Спикап мислам дека се од старт активирани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom