Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Nekro citav za edno programce Bloover2... i nesto svativ nesto ne... Demek so programcevo mozam da mu vlezam na nekoj preku bluetooth i da mu cepkam i menjam raboti po telefon?? Aj ako znaes nesto pisi so kako raboti... poso jas probuvav i ne mi uspeva..

јас знам дека бловер два е софтвер за блутут конекција, друго ништо не знам. Знам има и едно симбиан програмче за тие работи - ама не сум до толку навлезен во тоа.

Necrophilia , да не знаеш каде можам да најдам USB кабелче за Самсунг Е330 и колку пари е отприлика? Фала!

ако ти е уз пат, прашај во Мега Тел, тоа е кај Црвен крст на југо дрво, ако таму немаат незнам на друго место каде би можел да побараш - евентуално Мега Мобил - ама и они набавуваат од Мега Тел.

Барам помош ако се може............ пробав со програмата XS++ да го флешувам Sony Ericsson K750, после неколку минути програмата ми се блокира го извадив усб кабелот од телефонот и кога го уклучив ми пишува "Configuration error.Please contact your network operator or service centre" дали има некој начин да се поправи ова нека каже некој ако сака фала.

Барам помош ако се може............ пробав со програмата XS++ да го флешувам Sony Ericsson K750, после неколку минути програмата ми се блокира го извадив усб кабелот од телефонот и кога го уклучив ми пишува "Configuration error.Please contact your network operator or service centre" дали има некој начин да се поправи ова нека каже некој ако сака фала.
Незнам со некој кракуван програм дали може да го прифати бутот на телефонот, види така уклучен ако го препознае како к750 на апдејт сервисот - апдејтувај го. ако не на сервис однеси го, до кај 5-600 денари би те коштало.

zaso koa ke ja staam memoriskata na 6600 telefonot se uklucuva ama ne raboti (samo stoi pozadinata i pisuva "App. closed AppArcServerTh Read). a bez memoriskata si raboti bez problem, sea so mu e problemot a znam deka niso ne mu preebav

Незнам со некој кракуван програм дали може да го прифати бутот на телефонот, види така уклучен ако го препознае како к750 на апдејт сервисот - апдејтувај го. ако не на сервис однеси го, до кај 5-600 денари би те коштало.

Го пробав тоа што го кажа го препознава како к750 му направив апдејт како што треба но пак кога ќе го уклучам ми ја кажува истата порака , а и да прашам гледам по форумов доста се разбираш од мобилки, мене уште телефонот ми е под гаранција дали може некој проблем да ми прават да не ми ја признаваат гаранцијата со тоа што имам пробано да го флешувам односно дали можат да откријат дека го имам јас чепкано софтверски дали влиае тоа да биде валидна гаранцијата или не....фала за помошта уште еднаш!!!!

П.С. Бидеќи кога ќе го однесам ќе речам дека тој проблем на телефонот сам се појавил а да и од Германос го имам купено...

некро, дали може да се ставаат нови јава игри на самсунг е900? и ако може кажи ми како, овој софтверов не подржува... фала однапред...
едит: а плус има мемори статус, и слободна меморија, значи би требало да може...

некро, дали може да се ставаат нови јава игри на самсунг е900? и ако може кажи ми како, овој софтверов не подржува... фала однапред...
едит: а плус има мемори статус, и слободна меморија, значи би требало да може...

moze da se stavat, da ne si greska so vikas deka ne podrzuva???
poso ne bi trebalo da ne podrzuva

Го пробав тоа што го кажа го препознава како к750 му направив апдејт како што треба но пак кога ќе го уклучам ми ја кажува истата порака , а и да прашам гледам по форумов доста се разбираш од мобилки, мене уште телефонот ми е под гаранција дали може некој проблем да ми прават да не ми ја признаваат гаранцијата со тоа што имам пробано да го флешувам односно дали можат да откријат дека го имам јас чепкано софтверски дали влиае тоа да биде валидна гаранцијата или не....фала за помошта уште еднаш!!!!

П.С. Бидеќи кога ќе го однесам ќе речам дека тој проблем на телефонот сам се појавил а да и од Германос го имам купено...
ако ти е под гаранција, однеси го. Речи дека незнаеш што се случило со телефонот и толку. Што помалку збориш - тоа подобро :) ако ти признаат гаранција ок, ако не макс што би требало да те кошта ти реков 600 денари - не се многу пари.

имав тема со туториал, ама паднал хостот најверојатно или некој го избришал вебот. Има посебен пач што треба да се испрати на телефонот. На друг начин мислам дека би имало можност ако преку кард ридер ја ставиш апликацијата во некој фолдер од менаџерот и би требало да ја прифати како игра и да ја инсталира - ама за ова не сум многу сигурен кај самсунг дали успева, кај моторола и сажем работи.

Ако не побарај на нет, во теков на неделава ако не најдеш - јас ке се помачам малце.

на гсм арена пишува вака: Games Yes + downloadable, order now
значи може да се ставаат само ен знам како... ако успееш да најдеш фала ти...немам идеја кај да барам...

Добро Necro ќе видам што ќе направам засега поздрав............

на гсм арена пишува вака: Games Yes + downloadable, order now
значи може да се ставаат само ен знам како... ако успееш да најдеш фала ти...немам идеја кај да барам...
тоа downloadable значи преку GPRS т.е. WAP на т-мобиле, космофон, сега и ВИП кога ке стават, можеш да прошеташ и по странските, имаш и на официјалниот портал на самсунг итн...

Daj kazete od kaj moze da najdam FREE software za Sony Ericcson P800.

Nekro kazi dali mozes da mi go najdes onoj staticniot polnac za P800 toj sto sluzi i kao data kabel, i dali moze da mi najdes maska ne mora nova ama da bide socuvana i penkalce. Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom