Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Абе Руски Термопро е 2к EUR со комплет интерфејс и сензори, китајското срање 38000 :ROFLMAO:

Не е проблемот у опремата, до тебе е бате. И најскапа да е ако не ти фаќа црпката ништо..
Abe prvo da se nauchish da se odnesuvash a ne vaka kako pokondirena tikva da navredivash bez da znaesh koj sum i shto sum.

A i toa shto probuvash da se prajsh pameten, demek Termoprobil vakov takov

Termopro ne e nekoj aparat tuku Trgovec so elektronski alati koi gi preprodava a gi kupuva do Alibaba i im mava etiketi po zhelba.

Ama toa e mochko si e mochko.

Последно уредено:
Abe prvo da se nauchish da se odnesuvash a ne vaka kako pokondirena tikva da navredivash bez da znaesh koj sum i shto sum.

A i toa shto probuvash da se prajsh pameten, demek Termoprobil vakov takov

Termopro ne e nekoj aparat tuku Trgovec so elektronski alati koi gi preprodava a gi kupuva do Alibaba i im mava etiketi po zhelba.

Ama toa e mochko si e mochko.
https://termopro-shop.ru/company/patents/

Не замарај веќе ти ебам бумерот

https://termopro-shop.ru/company/patents/

Не замарај веќе ти ебам бумерот
Abe seeljak eden ti pishav predhodno, odi nauchi se malce kultura i respekt kon postari. I nemoj da se kurchish i da izigravash golo made.
Ti najde da mi objasnuvash za elektronika i alati za elektronika.

Ne si ni slushnal vo zhivotot za Metcal i JBC ili Pace a ne pa v raka da si gi drzhel.

Vakvi Plakati i diplomi i kinezot nash ima stotina da ti izvadi.

Последно уредено:
Има ли некој што работи со мобилни во Скопје?
Морам на стар телефон (Galaxy Note 20 ultra) да му ставам "привремен" екран (не работи) бидејќи немам друг начин да пристапам до authenticator app која ја имав на него пред 2 години.

Имам Самсунг S22. Од вчера започна честопати да се рестартира самиот себе и да не може да подигне по 20тина минута. Кога ќе вклучи работи одлично, ама во еден момент (после неколку минути до неколку часа откако ќе се вклучи) се закочува и повторно истото - се рестартира, понекогаш по 6-7 пати додека да покрене.

Бев на сервис ми рекоа не го гледаат првпат тој проблем, нешто со матичната плоча. Се јавија во Охрид на некој сервисер со кој зборувале и претходно на истата тема, ама му рекоа дека над 20 телефони вратиле со тој проблем - немало решение или било премногу време и труд да се направи и ќе излезе прескапо.

Дали има некој сличен проблем, да се мачам или не?

Кога сум веќе овде размислувам одма за краткорочна замена. Не сум паметен што да направам, договорот за обнова ми истекува за 1 година, а на тој начин земам за добри цени. Вака се мислам некое решение на просечен телефон, ама не знам што. Овие T phone од телеком дали се пристојни? Телефон не користам за глупости, ми треба претежно за комуникација (дома и со странство).

Имам Самсунг S22. Од вчера започна честопати да се рестартира самиот себе и да не може да подигне по 20тина минута. Кога ќе вклучи работи одлично, ама во еден момент (после неколку минути до неколку часа откако ќе се вклучи) се закочува и повторно истото - се рестартира, понекогаш по 6-7 пати додека да покрене.

Бев на сервис ми рекоа не го гледаат првпат тој проблем, нешто со матичната плоча. Се јавија во Охрид на некој сервисер со кој зборувале и претходно на истата тема, ама му рекоа дека над 20 телефони вратиле со тој проблем - немало решение или било премногу време и труд да се направи и ќе излезе прескапо.

Дали има некој сличен проблем, да се мачам или не?

Кога сум веќе овде размислувам одма за краткорочна замена. Не сум паметен што да направам, договорот за обнова ми истекува за 1 година, а на тој начин земам за добри цени. Вака се мислам некое решение на просечен телефон, ама не знам што. Овие T phone од телеком дали се пристојни? Телефон не користам за глупости, ми треба претежно за комуникација (дома и со странство).

Kako prv pod hitno napraj si Backup od se shto imash vo telefonot.
Za da ne placish utre kaj mi se slikite, emailite...

Vtoro, posle toj Backup resetiraj go na fabricki poddesuvanja i ostaj se da izbrishi od memorija i instaliraj go odnovo

Ako i toa ne pomogni baraj po fioki dali imash garancija, mi se cini deka imash!

Posle ovie cekori javi se i kazhi dali pomogna sovetov ili da barame drugi reshenija

Kako prv pod hitno napraj si Backup od se shto imash vo telefonot.
Za da ne placish utre kaj mi se slikite, emailite...

Vtoro, posle toj Backup resetiraj go na fabricki poddesuvanja i ostaj se da izbrishi od memorija i instaliraj go odnovo

Ako i toa ne pomogni baraj po fioki dali imash garancija, mi se cini deka imash!

Posle ovie cekori javi se i kazhi dali pomogna sovetov ili da barame drugi reshenija
Немам гаранција, 3 години ми е телефонот.

Нема ништо што може да снема од телефонот а да е крај на светот... контактите ги имам, другото е небитно. Сликите ми се на гугл акаунтот, нема да ги снема.

Ова на фабрички не ми текна.
Фала ти.

Немам гаранција, 3 години ми е телефонот.

Нема ништо што може да снема од телефонот а да е крај на светот... контактите ги имам, другото е небитно. Сликите ми се на гугл акаунтот, нема да ги снема.

Ова на фабрички не ми текна.
Фала ти.
Togash reset praj mu i si vikam ce trgni.
Ako ne trgni togash kazhi mu zbogum na RAMot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom