Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
На крај ќе си купам Huawei и да не се карате :eek::cool:

Kako sakaš....sum gi probal site telefoni osven Ajfon.......mobilen imam 19 godini, pa....
Пак ќе ти кажам не те разбирам со аргументите 19 години имам телефон ми пиша. Дали ти личам на 8мо одделенче кое ќе се исплаши од тој податок?
Иначе ете за разлика од тебе сум поминал и Нокиа и Самсунг и apple и кинески.

Ептен лош избор, ама ај и тој во 2018 година мора некој да го купи. [emoji16]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Samsung Galaxy J7 2017 или Huawei Mate 10 Lite?

Се мислам меѓу овие два телефони, може некој да сподели мислење или сопствено искуство?

Zdravo, mi padna telefonot (huawei p9 lite mini) i pukna stakloto..... Dali ke ima problemi vo natamosnoto rabotenje ili ne e strasno? Nekako svetka koga ke se stisne na liniite

Zdravo, mi padna telefonot (huawei p9 lite mini) i pukna stakloto..... Dali ke ima problemi vo natamosnoto rabotenje ili ne e strasno? Nekako svetka koga ke se stisne na liniite
Немаш мака може само да го докршиш или ако го стиснеш појако да останат флеки
Како и да е се менува комплетен екран со тач и не е скапо околу 2000 ден

Дечки дали и на други модели на Самсунг освен с7 еџ се појавуваат тие розеви линии на екранот?

Zdravo, imam samsung j5 2017 go skrsiv ekranot prasav po mobilari no ledikom e najeftino 2000 denari e samo ekran dali ima nekoj zadovolen bidejki slusnav nekoj losi muabeti za niv.

Дечки дали и на други модели на Самсунг освен с7 еџ се појавуваат тие розеви линии на екранот?
Прашуваш за флегшип телефони? Мислам дека S8 и S9 немаат проблем со нив, иначе користам S9+ и немам таков проблем, пред тоа S7 Edge и уште се користи од страна на сестра ми, значи повеќе од 2 години и ми се нема појавено розева линија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom