Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
##002# и стискаш YES[DOUBLEPOST=1485080390][/DOUBLEPOST]
Веројатно поради недостаток на рам меморија или телефонска меморија
каде да ги најдам или симнам од интернет сите опции со кратенки за активирање или деактивирање на одредени услуги оне/вип?

Имам стакло од интернет купено за S5 но не знам да го наместам дали има некоја мобилара што би ми го наместиле и колку би платил?

Имам стакло од интернет купено за S5 но не знам да го наместам дали има некоја мобилара што би ми го наместиле и колку би платил?
150 denari e stakloto, 2500 ti e promenata :)

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

каде да ги најдам или симнам од интернет сите опции со кратенки за активирање или деактивирање на одредени услуги оне/вип?
Нема кај да најдеш
ако ти треба за нешто друго појди до вип салон или обрати се тука ако може ќе помогнеме

Проценка за Samsung Core Prime G361 неверлок. Бела боја има уште 8 месеци гаранција комплет со кутија,полнач,усб кабел+2 маски. Нема ниедна гребаница ни на лајсните нити на маската од прв ден е со скрин протектор и маска. Колку вреди мобилниот?images.jpg

Ми треба екран за Samsung S6 Gold итно со сервис. Знаете некој сервис што има екран со сигурност и може да го смени? Прашував во неколку, немаат треба многу да се чека.

Ми треба екран за Samsung S6 Gold итно со сервис. Знаете некој сервис што има екран со сигурност и може да го смени? Прашував во неколку, немаат треба многу да се чека.

Пиши му на @Torte Mobile

Може е глупаво прашањето али да си прашам :D
Имам заштитно стакло ама денес мобилниот ми падна и стакленцето пукна малку на ќош.Не е она класична пукнатина со дупка и не се осеќа на допир, туку како гребнатинка.Е сеа дали ако скрајада е ми падне уште еднаш, стаклото шо си е од мобилниот да испука, односно она заштитното да пропушти, или се дури имам заштитно па макар и пукнато ќе го штити мобилниот?:(

Може е глупаво прашањето али да си прашам :D
Имам заштитно стакло ама денес мобилниот ми падна и стакленцето пукна малку на ќош.Не е она класична пукнатина со дупка и не се осеќа на допир, туку како гребнатинка.Е сеа дали ако скрајада е ми падне уште еднаш, стаклото шо си е од мобилниот да испука, односно она заштитното да пропушти, или се дури имам заштитно па макар и пукнато ќе го штити мобилниот?:(
Кај мене има 5-6 такви пукнатини

Како да уклучам втора линија на т-мобиле( и да не се уклучува секретарка)?

Како да уклучам втора линија на т-мобиле( и да не се уклучува секретарка)?

За втора линија бар до сега преку самиот телефон сум уклучувал, не ми требало оператор. Види во телефонот доколку имаш опција уклучи.

ме интересира колку можам да го продадам P9 Lite со 2 години гаранција земен од телеком пред месец дена

и колку иде LG G5 Половен... i P9 половен исто така...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom