Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Контактирај го Торте за панцир, стакло и слично.

За оштетување, може да се оштети од зрно песок у џеб, од парички,тап метал и слично не би требало да има никаква штета/зуцка.
Пре ќе се зуцне металната рамка отколку екранот.

Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
Гледам по интернетов дека тешко се дрци па за тоа прашувам дали да ставам нешто заштитно или да го оставам сам на себе, со силиконска маска е странично заштитен колку толку...

sony xperia e4, nekoj da ne menuva staklo, i baterii da ne ima negde da se prodavaat?
Ако е обичен Е4 се менува само тач, стаклото е тач кај овој модел
исто така и батерии има на лагер
цени на ПП

Дали е потенцијално опасно за телефонот ако полначот зуи при поврзување со штекер?

Дали е потенцијално опасно за телефонот ако полначот зуи при поврзување со штекер?
Опасно е и за станот/куќата ...
Каков е полначот?
Зуи без да е приклучен телефонот а кога се стави не зуи?

Опасно е и за станот/куќата ...
Каков е полначот?
Зуи без да е приклучен телефонот а кога се стави не зуи?
Зуи во секој случај, полначоt е од Huawei p9 lite[DOUBLEPOST=1484774976][/DOUBLEPOST]А има гајле телефонот ако користам полнач од друга марка?

Последно уредено:
Зуи во секој случај, полначоt е од Huawei p9 lite[DOUBLEPOST=1484774976][/DOUBLEPOST]А има гајле телефонот ако користам полнач од друга марка?
Ако е оргиналниот не би требало така да зуи ...
Како и да може од друг, гледај излезна моќ ако е 2А да биде и другиот со 2А

Зошто се рестартира телефонот понекогаш кога фејсбук ќе се уклучам на HTC Desire 310 и на Alcatel one touch idol 2?

Гледам искочил андроид 7 нугат за Галакси с7 ЕЏ па ме интересира како да го инсталирам?

Врска немам што е тоа, како кинески да ми збориш :confused: можеш да ми пратиш некое клипче од Јутуб?
ако врска немаш подобро не чепкај да не го расипеш кој ќе го управи после

ако сакаш да пробуваш и да научиш нешто
има еден куп упатства на интернет за флешување со odin
https://androidmtk.com/flash-samsung-stock-rom-using-odin

https://www.kingoapp.com/root-tutorials/how-to-flash-samsung-stock-rom-via-odin.htm

Decki mi treba baterija za sony z1 compact. Ima li kaj nas kade da se nabavi, sekako so normalna cena, da ne naracuvam preku internet.

како се исклучува телефонската секретарка на оне/вип?
##002# и стискаш YES[DOUBLEPOST=1485080390][/DOUBLEPOST]
Зошто се рестартира телефонот понекогаш кога фејсбук ќе се уклучам на HTC Desire 310 и на Alcatel one touch idol 2?
Веројатно поради недостаток на рам меморија или телефонска меморија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom