Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
Доволно е во една тема прашањевоЕкран за Идол 2с цена за поправка ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доволно е во една тема прашањевоЕкран за Идол 2с цена за поправка ?
Сите се супер и тука-некаде се, ствар на вкус е. Ја би хуавеј-от заради дизајнот.Кажете мислење што е подобро Alcatel Idol 3, Huawei P8 Lite или Samsung J5?
Подобро врати му го на сопственикот ионака ништо не може да се направи безкорисен е .dali znaete kolku bi mozel da prodadam iphone 6 so zaklucen icloud, a tell e zacuvan maksimalno nima nitu edna tocka na nego
околу 100еdali znaete kolku bi mozel da prodadam iphone 6 so zaklucen icloud, a tell e zacuvan maksimalno nima nitu edna tocka na nego
ke si go otvoram pa del po del ke go prodavam ako bara nekoj za delovi poveke ke si istavam posto tell e novИ помалку од 100 евра
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Po ovie raboti sto gi.nabroja redosledot ti e ovaka....Prv Nexus 6p....Note 5......Z5 PremiumРазмислувам да купам, или note 5, или xperia z5 premium, или nexus 6p. Знам дека првите два се многу појаки и поскапи е сега, прашањето ми е, кој ќе може да искрепи до андроид 7 на пример, без да има заебанции со батеријата како галакси смартфоните и, кој има така убава камера, не така маалце матна како кај икспериа? И главното прашање, кој го "вози" андроидот најдобро? Сакам да купам еден од овие три дефинитивно, и да го користам минимум 4-5 год (освен ако не ми се дресне некаде)
Одлучив, тој ќе е. После изгледани десетици видеа и недела дена коментари читања, дефинитивно го земам. Стигнат е кај нас?Po ovie raboti sto gi.nabroja redosledot ti e ovaka....Prv Nexus 6p....Note 5......Z5 Premium
Земи Note 5, подобар е во: екран, камера, батерија.Одлучив, тој ќе е. После изгледани десетици видеа и недела дена коментари читања, дефинитивно го земам. Стигнат е кај нас?