Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Nemozam da napraam reset na iphone 4s ( nemozam da se odjavam od find my phone oti nemam internet)

Кажете мислење што е подобро Alcatel Idol 3, Huawei P8 Lite или Samsung J5?

dali znaete kolku bi mozel da prodadam iphone 6 so zaklucen icloud, a tell e zacuvan maksimalno nima nitu edna tocka na nego

dali znaete kolku bi mozel da prodadam iphone 6 so zaklucen icloud, a tell e zacuvan maksimalno nima nitu edna tocka na nego
Подобро врати му го на сопственикот ионака ништо не може да се направи безкорисен е .
Врати му го на сопственикот нека се радува божиќен дух ;)

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Пред 1 недела ми го украдоа телефонот (iphone 6) во Бугарија пријавив во полиција и напраивме записник.Прашањето ми е дали има реални шанси да се лоцира телефонот и да ми се врати?

Ako sakaat odma ke go najdat, normalno ako e vklučen. No Bugarija e vo prašanje.........

Размислувам да купам, или note 5, или xperia z5 premium, или nexus 6p. Знам дека првите два се многу појаки и поскапи е сега, прашањето ми е, кој ќе може да искрепи до андроид 7 на пример, без да има заебанции со батеријата како галакси смартфоните и, кој има така убава камера, не така маалце матна како кај икспериа? И главното прашање, кој го "вози" андроидот најдобро? Сакам да купам еден од овие три дефинитивно, и да го користам минимум 4-5 год (освен ако не ми се дресне некаде)

Размислувам да купам, или note 5, или xperia z5 premium, или nexus 6p. Знам дека првите два се многу појаки и поскапи е сега, прашањето ми е, кој ќе може да искрепи до андроид 7 на пример, без да има заебанции со батеријата како галакси смартфоните и, кој има така убава камера, не така маалце матна како кај икспериа? И главното прашање, кој го "вози" андроидот најдобро? Сакам да купам еден од овие три дефинитивно, и да го користам минимум 4-5 год (освен ако не ми се дресне некаде)
Po ovie raboti sto gi.nabroja redosledot ti e ovaka....Prv Nexus 6p....Note 5......Z5 Premium

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom