Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Се наоѓа негде екран за Алкател Идол 3 4.7 верзијата?
Прескап е и сеуште не го носат ... тука би бил околу 130-140 евра со монтажа според сегашните цени на екрани ...
совет чекај да паднат

Дали знае некој како да го тргнам секурити кодот од овој модел нокиа 101 дуал сим и преку каков кабел ако више има решение

Attachments

• IMG_20150820_105422.jpg
    IMG_20150820_105422.jpg
    1,8 MB · Прегледи: 34
  • IMG_20150820_105436.jpg
    IMG_20150820_105436.jpg
    1,9 MB · Прегледи: 34
Колку би чинела поправка на усб порт на Alcatel Idol 2S? Портот е функционален, ама некако расклатен, па има контакт/нема контакт.

Колку кошта поправка на усб порт на xperia M, целосно зеза портот, и каде има такви поправки :D

Нa ЛГ Г2 сaкaјки дa инстaлирaм Клин Мaстер дa се oслoбoдaм oд губре пo тел, гo симнувaм и ми пoкaжувa ерoр 24 дoдекa инстaлирa. Тел ми е деуште нa 442 кит кaт. пoмoш некoј. Или некoјa пoстaрa верзијa oд кaј мoжaм дa симнaм oд Клин Мaстер бидејки пoрaнo ми финкциoнирaше.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Нa ЛГ Г2 сaкaјки дa инстaлирaм Клин Мaстер дa се oслoбoдaм oд губре пo тел, гo симнувaм и ми пoкaжувa ерoр 24 дoдекa инстaлирa. Тел ми е деуште нa 442 кит кaт. пoмoш некoј. Или некoјa пoстaрa верзијa oд кaј мoжaм дa симнaм oд Клин Мaстер бидејки пoрaнo ми финкциoнирaше.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Немаш потреба да користиш такви глупости повеќе го успоруваш телефонот,самиот андроид си се ослобудава од некој апликации и си чисти рам

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

izgoren procesor za memorija na Alcatel one touch idol,ima nadez??? na 2 mesta go nosev rekoa ne se pravi, a koska telefonce bese...

да :( само светкаше сијаличката, се уклучуваше до логото на вип и толку... а колку би му земала? и скршен екран на истиов модел колку би коштал?
Nema spas, rikaat samo sijalice svetniva gore i tolku

prodaj go za delovi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom