Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може мала помош, на Самсунс еџ немам обично радио. А практикувам на слушалки радио да слушам, кога одам да симнам радио ми дава некој странски станици. Ми треба обично ФМ радио сам да си менувам и бирам станици, фала однапред.

Ако може мала помош, на Самсунс еџ немам обично радио. А практикувам на слушалки радио да слушам, кога одам да симнам радио ми дава некој страсни станици. Ми треба обично ФМ радио сам да си менувам и бирам станици, фала однапред.

TuneIn Radio

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Имам еден телефон ама има ставено шифра на бирањето, пораките и тн. но ја имам заборавено (од пред 2-3 години е телефонот) и сега сакам да го вклучам, но не може. Дали во мобилара може да се среди да се тргне шифрата?
Зависи што телефон имаш,а ако е ајван, е гадно си наебал :)

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

бегај од двојадрени телефони. ако користиш фб ќе ти кочи до ниво на губење на живци.

http://www.aliexpress.com/item/Orig...552110.html?spm=2114.01020208.3.10.uGULiq&s=p

Мислења за телефонов, дали вреди за 60$? Ако не дајте друга препорака за тие пари, може и користен...
според спецификации телефонот изгледа одличен за тие пари. за 3000ден не верувам дека нешто подобро ќе најдеш.
тој чипсет, quadcore со 1GB e доволен ако не уклучуваш многу апликации во исто време

е сега дали е 2 или 4 јадрен? во насловот стои Dual Core а подолу во спецификациите Quad Core

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom