Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
Се менува комплетен екран со тач и цената е 3,500 ден[DOUBLEPOST=1400264168][/DOUBLEPOST]По некоја случајност го пукнав екранот на мојот Alcatel Idol. Слика има се океј, тачот не работи, и стакленцето е пукнато. Бидејќи не сум запознаен со процедурите и првпат ми е да оштетам телефон, знае некој што треба да сменам конкретно, за да го порачам од нет? Во Мобико ми бараат 6000, и дефинитивно таму нема да го носам.
Прво да се разбереме дека СЕ се гребе ... се гребат најновите и најјаките модели на ајфони, галаксии, хатеце матеце со горила глас 1,2,3 бла блаДали знае некој каде во Скопје може да се купат добри фолии за телефони што не се гребат ?
значи нема некој телефон што е отпорен, баталете видеа на јутуб и чуда
ако сакаш подобра заштита на екранот од обичната фолија, има за поскапиве модели Shock resist фолии како и Tempered glass ... подебелки се и подобро штитат
најдобри се Tempered glass ако мене ме прашуваш[DOUBLEPOST=1400264204][/DOUBLEPOST]
Така де ... толку е половен да купиш целШо се толку безобразни, нема шанси толку да кошта замена со се работна рака. Тоа едноставно е премногу. Намерно викаат така за да си речеш, не го ебам, не го поправам, ќе си купам нов.![]()