Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Му направив Update на мојот LG GT540 од v2.1 vo v2.3.7. Гледам дека е далеку подобро, но дали има некој програм кој што би направил телефонот да работи од 360 до 700Mhz. Гледам дека низ YouTube има вакви заебанци, ама дали некој има што знае како тоа да го направам? (Додуша не ни знам, мојот на колку Mhz работи :/ )

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
a inace, slusnav deka ima opcija za javuvanje od mobilen kon mobilen preku gprs, kako moze toa da go napravam na mojot nokia 5800. So aplikacija ili?

Член од
3 февруари 2012
Мислења
120
Поени од реакции
20
Некој да има купено HTC explorer ? Да се пофали задоволен перфоманси, батерија?

Член од
7 декември 2010
Мислења
151
Поени од реакции
39
имам iPhone 4s кога сакам да уклучам app ми вика Input T cart! или SIM card is not ready. шо треба да значи тоа појма немам треба нешо да се инсталира или???? иначе телефонот е земен од Шведска..

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Znae li nekoj ,prasuvam uste ednas?
Провери низ мобилариве низ градов. Отиди до операториве и прашај ги каде им е официјалниот сервис, и отиди таму. Пиши им на Самсунг директно, и прашај кој може да ти помогне за поправка. За цена, иди на ebay и види како се продаваат екрани за S3.

Според она што видов сега на ebay, од 200$ па нагоре се цените за екранот.

Член од
14 април 2007
Мислења
23
Поени од реакции
2
Провери низ мобилариве низ градов. Отиди до операториве и прашај ги каде им е официјалниот сервис, и отиди таму. Пиши им на Самсунг директно, и прашај кој може да ти помогне за поправка. За цена, иди на ebay и види како се продаваат екрани за S3.

Според она што видов сега на ebay, од 200$ па нагоре се цените за екранот.
А како да им пишам на Samsung?...Колку што видов на нивната официјална страна ја нема Македонија

Kajgana Shop

На врв Bottom