- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Drugarcinja dali ke moze da mi kaze nekoj za ovoj telefon Samsung C3300K Champ donesen mi e od stranstvo i dali ke mozam da si go odkodiram samm i ako mozee, kakoo? Fala odnapredd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми треба помош од вас.Имам Samsung s5230 и имам проблем со мрежата, немам ни една цртичка и неможам да воспоставувам повици.Живеам во Скопје и ја исклучувам можноста дека нема мрежна покриеност.Истотака и порано го имав користено со T-Mobile картица што значи дека не екодиран.Некој да ми укаже што може да е проблемот или да ми препорача сервисер ( Освен Алфа мобил поради X причини )
SonyEricson Xperia, дали е добар, нека пиши некој кој го користи.
![]()
Супер за никаде, поарно друг зимај.![]()
Кој модел предлагаш ти кој ги има истите перформанси.?
Молам за помош!!!
Дали може да направам глупост ако батеријата од Нокиа 7230 ја ставам на Нокиа е66 која е со иста волтажа 3,7?
Ве моалм за помош.... телефонот е66 ми е многу драг но неможам да го користам затоа што батеријата му се празни за 3 саати!
И двата телефона користат различна батерија. Најдобра опција-купи нова батерија. Батеријата кога-тогаш цркнува...неможе да трае вечно.
Кој модел предлагаш ти кој ги има истите перформанси.?
Нова батерија во сервисот на ОНЕ ми рекоа дека кошта 2000 денари!!!
Молам за помош!!!
Дали може да направам глупост ако батеријата од Нокиа 7230 ја ставам на Нокиа е66 која е со иста волтажа 3,7?
Ве моалм за помош.... телефонот е66 ми е многу драг но неможам да го користам затоа што батеријата му се празни за 3 саати!