Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Уште ти е тазе, причекај едно 10тина да поточно 5-6 полнења да поминат, ако не се оформи - тогаш рекламирај
--- надополнето: Oct 9, 2011 10:07 AM ---

Ресетирај го, има опција во колку да се пали телефонот и во колку да се гаси :) нешто слично како аларм ама повеќе е колку - го местиш тоа за да не ти звони некој додека одмараш, си на состанок или спиеш
--- надополнето: Oct 9, 2011 10:14 AM ---

што телефон?

Alcatel OT 806

Bo прилагодувања побарај во мрежи нешто што пишува АПН или Дата блабла :) и избриши/исклучи. Вака на памет незнам, ама ако не се снајдеш пиши, утре ко ќе бидам на работа имам таков алкател и ќе побарам точно каде се наоѓаа сетинзите за исклучување на интернет.

Bo прилагодувања побарај во мрежи нешто што пишува АПН или Дата блабла :) и избриши/исклучи. Вака на памет незнам, ама ако не се снајдеш пиши, утре ко ќе бидам на работа имам таков алкател и ќе побарам точно каде се наоѓаа сетинзите за исклучување на интернет.

Неможам да го најдам, ајде ако не ти е тешко пиши утре фала многу (y)

Ми падна мобилниот у вода, само што го земав се исклучи и сеа абер нема да се уклучи. Што би му било неисправно и колку пари би ме чинело ?

Ми падна мобилниот у вода, само што го земав се исклучи и сеа абер нема да се уклучи. Што би му било неисправно и колку пари би ме чинело ?

Можно е и да е батеријата, но може и нешто друго да е. Најдобро е да го однесеш во сервис па таму да констатираат.

Извади ја батеријата и тркни до сервис утре мора да се исчисти и да се прегледа дали има нешто оштетено

samsung e250i, има проблем најверојатно со flat кабелот. Губи боја екранот или комплетно станува бел. Тоа е проблемот или? Колку би коштало негова замена?
samsung e590, има проблем со слушалката т.е. мн слабо се слуша. Треба да се смени, исчисти само или? А и за motorola V360 колку би чинело батерија нова?

имам нокиа н97 и кога ми звони некој го кажува и неговото име сред рингтон одам во профили и го исклучувам тоа што е саинг наме ама пак си тера телефонов по старо што можам да направам .... пишете ми фала

имам нокиа н97 и кога ми звони некој го кажува и неговото име сред рингтон одам во профили и го исклучувам тоа што е саинг наме ама пак си тера телефонов по старо што можам да направам .... пишете ми фала

Смени му софтвер и нема веќе замарање за ништо :D

samsung e250i, има проблем најверојатно со flat кабелот. Губи боја екранот или комплетно станува бел. Тоа е проблемот или? Колку би коштало негова замена?
samsung e590, има проблем со слушалката т.е. мн слабо се слуша. Треба да се смени, исчисти само или? А и за motorola V360 колку би чинело батерија нова?
цени по пп за се.

Го имам телефонот (LG P350) некое време и доста добро ми служи. Несакајки, незнам како телефонот поточно екранот ми се изгребал.. најверојатно со клуч.. сега си работи нај нормално но, глупаво изгледа.
Сакам да прашам дали некој знае дали може да се смени екранот на LG и ако може да се смени колку од прилика би чинело тоа?

Toa што е изгребано не е екран, туку тач со стакло заедно одат или дигитајзер со еден збор.
цената е - 1800 денари со монтажа, што на твое место би си залепил еден скрин протектор и нема толку многу да се приметува :)

Дали знае некој каде може да се најдат screen protector-и за Galaxy S во Скопје и колку чинат??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom