Единственото нешто што треба да се свати е дека девојките ја имаат таа физичка потреба какои машките - луѓе се, исти се. само што, како машко ако легнеш повеќе девојки, и раскажеш на цел град си фраер, ако ако си женско и легнеш повеќе од еден си ороспија куртва итн. глупо балканско застарено мислење и колку и да се трудиме да го смениме ќе остане така. и затоа сеуште голем број од женските си прават некои глупи планови (кои за мене се најсмешното нешто што сум го чула) на 1 месец ќе ме фати за гз, на 3 а цицка, на 6 на голо ќе му даам а после една година ако е умен и ќе му раширам нозе. Е таквите од што се незадоволени,исфрустрирани од нивните врски кои траеле најмногу 3 месеци (најчесто поради тоа што глумеле пички недостапни) и не му дале на ниеден се самозадоволуваат дома а у живот не би го признале тоа. Не ме сфаќајте погрешно. И јас сум женско и муабетов нема никаква врска со женски принципи,свое јас или сл. Јас се “дадов“ точно на месец и имам прекрасна врска која има иднина. Дечко ми во ниеден момент не помисли дека сум лесна или некоја друга глупост. Беше момент и се случи. Исто како што може да се случи во дискотека уз мување со некој.
тоа е само мојот став кон сето ова. а преку темава сакам да ја сфатам таа глупа машка теорија за “фраер сум ако оваа шо ја мувам ја фатам за гз па кажам дека ја ебев“ и женското правило “ќе му даам ако заслужи“.