Постари или помлади партнери?

Ќе те прашам истово прашање кога ќе имаме над 60 и ќе си седиме на форумов:)

Da sme zdravi i zivi. Pa i da ne sum so isto mislenje kako sega, pak ke bidam srekjna.. sto voopsto mi se debatira na forum na 60 :)

Младо,кревко кога ќе го фатиш да крцка,нели форнч:pos2:

не сум Форчн ама ме инспирира постов :) :) само да додадам младо зелено и полно со витамини :) прва регистрација, ново неотпакувано :) :) :)

не сум Форчн ама ме инспирира постов :) :) само да додадам младо зелено и полно со витамини :) прва регистрација, ново неотпакувано :) :) :)
:pos2::pos2:Младиве денес ко шо се растуренки неотпакувано поише ќе најдеш постаричко неголи од младиве да бараш такво:kesa:, иначе и јас сум за младо мевце кревко :smir:, 6 години ми е граница на толеранција.

Od 22 do 27 godisni drugi necinat retko koja poarna ke da e pod tie godini

Никад до сеа не сум имал постара,сеа ми е прв пат,преубаво ми е :) Мислам дека се заљубив :):):)

Се е кажано :) Мада не е лошо еден круг да е свртено до два, полесно пали:helou:

разликата во години и не ми е баш битна само да не биде претерано...границата да биде 5 год. постара/помала.....мене ми е битно да има меѓусебно разбирање,љубов и да нема карање а ако го има тоа мислам дека годините и не се баш битни

Секогаш сум и ќе бидам за помладо и покревко.
Ама ако се гледа од аспект на користеност тогаш друго е.

Ама шо има врска важно е да се сакаш со партнерот, да се почитуваш и да не се караш, е сега кај нас шо уште важи старото мислење "Ја ко ја ебав женати ти кај беше" па страв ни е од тоа нас машките тоа е работава.

Па ако можиш да најдиш и младо и кревко и ИЧ некористено, а истовремено да се сакате, почитувате и да не се карате ТОГАШ Е ОК.

Исто е и за женските и нив им е убаво ако и партнерот немал однос до тогаш ако и тој е невин.

Али секогаш има и ќе има машки и женски кои сакаат постари и поискусни партнери.
СЕ ЗАВИСИ ДО ЧОЕКОТ

Никад до сеа не сум имал постара,сеа ми е прв пат,преубаво ми е :) Мислам дека се заљубив :):):)

А колку години е постара? Ако не е тајна.
Инаку јас сум за врсник или 1,2,3 постар.

За секс, скоро на секое младо машко, му е филм да биде со постара. Но кога сеработи за врска, дефинитивно јас сакам помлади партнери. Помлади, во случајов е од 18-19 до 22. Ептен би дозволил до 23 год. да биде девојката, ама мислам, понатака веќе не е реално.

Имам излегувано со постар од мене 5 години и со помал 1 година, сега сум со врсник (3 месеци постар од мене) и најубаво ми е:back:.
Сепак не се важни толку годините колку што е важен флуидот што постои помеѓу парнерите.

I so mnogu postari od mene i so malce pomali od mene ama sega so devojka mi sme 2 dena razlika od koi ja vodam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom