leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Фала тиmoze. tocno 31. Eve staiv da mi pisuva pod avatarot
И уште сакаш постари?Ме зачудуваш
Фала тиmoze. tocno 31. Eve staiv da mi pisuva pod avatarot
Фала ти
И уште сакаш постари?Ме зачудуваш
Ќе те прашам истово прашање кога ќе имаме над 60 и ќе си седиме на форумовSekogas ke sakam postari. Ne gi dozivuvam kako seksualni objekti pomladi od mene. Its just me
Ќе те прашам истово прашање кога ќе имаме над 60 и ќе си седиме на форумов
не сум Форчн ама ме инспирира постов само да додадам младо зелено и полно со витамини прва регистрација, ново неотпакуваноМладо,кревко кога ќе го фатиш да крцка,нели форнч:pos2:
:pos2::pos2:Младиве денес ко шо се растуренки неотпакувано поише ќе најдеш постаричко неголи од младиве да бараш такво:kesa:, иначе и јас сум за младо мевце кревко :smir:, 6 години ми е граница на толеранција.не сум Форчн ама ме инспирира постов само да додадам младо зелено и полно со витамини прва регистрација, ново неотпакувано
Се е кажано Мада не е лошо еден круг да е свртено до два, полесно пали:helou:не сум Форчн ама ме инспирира постов само да додадам младо зелено и полно со витамини прва регистрација, ново неотпакувано
А колку години е постара? Ако не е тајна.Никад до сеа не сум имал постара,сеа ми е прв пат,преубаво ми е Мислам дека се заљубив