Постари или помлади партнери?

Со оглед на тоа што сега треба да наполнам 19години,сакам врсничка или евентуално постара. За помала до кај една година некако може. Не ми се нешто битни годините,ама помала поише од една година би значело врска со потполно незрела личносто која што не би можел да ја трпам.

за секс сакам исклучиво бринети,танки,витки со долги нозе и убаво газе и лице (0д 16 до 18 или 0д 40-45 по можност да е заузета,да има маж :) )
А за сериозна врска преферирам исклучиво интелигентна женска,финансиски самостојна од 25 до 35 максимум и тоа да изгледа секси...тоа е

...paa najdobro e godina do dve-tri postar...nesto povekje godinki od 6,7 dobro funkcionira od brojni primeri na bliski lugje ama mislam deka mene ne bi mi profunkcioniralo zosto sakam da ziveeme vo isto vreme!!?

Postari zosto imaat poveke iskustvo...da ne se razbereme pogresno ne mnogu postari:helou:

Сум имал помали...Врснички...и постари....И морам да признаам дека со постара е подобро за сексот зш се поискусни....али повеќе преферирам со врсничка зш јас сум човек кој сака врски....:smir:

Ako se sovpagaat karakterite - nema granici.
P.S. Da se razbereme, otpagaat maloletni i "penzionerki". :)

Скоро сите дечковци ми биле постари.Не знам зашто не можам да се замислам со некој од моја генерација,а не па со помали од мене.Ваљда така сум се навикнала до сега

Постари, помлади, сум била и со едни и со други (само да не биде разликата ептен голема, нормално)... Годините не се битни, битно е да се дружиме...Некогаш помалите можат да бидат позрели.

Сум имал помали...Врснички...и постари....И морам да признаам дека со постара е подобро за сексот зш се поискусни....али повеќе преферирам со врсничка зш јас сум човек кој сака врски....:smir:

Да, се согласуем, со врсник поминуваш низ истите ствари... На пр. постар може да сака да те врти, а помал да биде незрел, така да - врсник му е мајката:smir:

postapi.......ne bas mnogu,ama 3-4 god. a pomladi od mene .....nema sansi!

Постари-дефинитивно.Повеќе ми одговараат на карактерот.

Постар. Моите врсници сега, во најголем процент се доста незрели. Имам многу другари на моја возраст, за врска барам нешто друго.

Постари и не заради тоа што има како да се пофалат (демек поискусни) ами ќе ја цитирам марина, позрели се додека пак јас се сметам за многу зрела личност... пффф кој е како мене :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom