Постари или помлади партнери?

Член од
11 септември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
10
Со оглед на тоа што сега треба да наполнам 19години,сакам врсничка или евентуално постара. За помала до кај една година некако може. Не ми се нешто битни годините,ама помала поише од една година би значело врска со потполно незрела личносто која што не би можел да ја трпам.

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
за секс сакам исклучиво бринети,танки,витки со долги нозе и убаво газе и лице (0д 16 до 18 или 0д 40-45 по можност да е заузета,да има маж :) )
А за сериозна врска преферирам исклучиво интелигентна женска,финансиски самостојна од 25 до 35 максимум и тоа да изгледа секси...тоа е

Член од
13 февруари 2006
Мислења
315
Поени од реакции
4
...paa najdobro e godina do dve-tri postar...nesto povekje godinki od 6,7 dobro funkcionira od brojni primeri na bliski lugje ama mislam deka mene ne bi mi profunkcioniralo zosto sakam da ziveeme vo isto vreme!!?

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Postari zosto imaat poveke iskustvo...da ne se razbereme pogresno ne mnogu postari:helou:

>^>M@RTO<^<

#^#The_Bad_Guy#^#
Член од
21 септември 2007
Мислења
36
Поени од реакции
1
Сум имал помали...Врснички...и постари....И морам да признаам дека со постара е подобро за сексот зш се поискусни....али повеќе преферирам со врсничка зш јас сум човек кој сака врски....:smir:

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Ako se sovpagaat karakterite - nema granici.
P.S. Da se razbereme, otpagaat maloletni i "penzionerki". :)

Tetka biberce

Wild Child
Член од
18 октомври 2007
Мислења
78
Поени од реакции
0
Скоро сите дечковци ми биле постари.Не знам зашто не можам да се замислам со некој од моја генерација,а не па со помали од мене.Ваљда така сум се навикнала до сега

Член од
14 февруари 2007
Мислења
108
Поени од реакции
13
Постари, помлади, сум била и со едни и со други (само да не биде разликата ептен голема, нормално)... Годините не се битни, битно е да се дружиме...Некогаш помалите можат да бидат позрели.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Сум имал помали...Врснички...и постари....И морам да признаам дека со постара е подобро за сексот зш се поискусни....али повеќе преферирам со врсничка зш јас сум човек кој сака врски....:smir:
Да, се согласуем, со врсник поминуваш низ истите ствари... На пр. постар може да сака да те врти, а помал да биде незрел, така да - врсник му е мајката:smir:

Член од
23 октомври 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
postapi.......ne bas mnogu,ama 3-4 god. a pomladi od mene .....nema sansi!

Член од
25 септември 2007
Мислења
154
Поени од реакции
1
Постари-дефинитивно.Повеќе ми одговараат на карактерот.

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Постар. Моите врсници сега, во најголем процент се доста незрели. Имам многу другари на моја возраст, за врска барам нешто друго.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Постари и не заради тоа што има како да се пофалат (демек поискусни) ами ќе ја цитирам марина, позрели се додека пак јас се сметам за многу зрела личност... пффф кој е како мене :)

Kajgana Shop

На врв Bottom