Пост на кој сте се изнасмеале

На тема за англиска премиер лига, филозофија директно од коперација. Ем и метастаза на Страјсенд ефектот. Суво злато од патетика.

Контекст, овде.
Се заеба што го цитира во темава. Сега ќе те начека некаде во живо на само, ќе ти ебе матер на Твитер.

Еве само шо ми текна кога последно се смеев тука на форумов... :D
Не можам да го цитирам Сабзиро со постот во "Најубав форумџија 2015".

"wot Brada ...sekerna vuna...i toa od eftinite so pomalku vlakna!
GoD.HateUSaLL ...Ccc..j*bem ti vega u nagornina...ko grafa od stock market...!
Stefan-kobe ...Devica u Ohrid ...so digitron slikana!
ILIJA_NEO ...MIslis cel zivot mlaka voda mu isturaat vrz glava! ...Lajk za belata majch`ka... od struzanka li e?
Џонтра Волта ...Stran`Cki tinejdzer u zrel pubertet....so tetovaza od mastika...i kasandra obec`ki!
Peja989 A be tebe nekoj ko na zaebanicja da te prael....Eb*ti toa Sara Dzesika Parker facata!
RickyLFC9 ...Iiiii ..Abe ovoj celiot e u offsajt....Ljubim ti muskultura i lancic!"

Болдираното врв човече!!!:pos:

пеџа дома кога им збори не го слушаат му викаат не замарај не постоиш, ја ке го читам по форуми, кој го ебе.
и овие па заљубениве у келнеров нека видат џерард што збореше пред некоја недела за пиглетот, едноставно поим си нема. Рафа нема да дозволуел кој што да прави, абе у Интер вошкарон киву му отиде у дерби меч му кажа, цитирам, или мењај нешто лево или праам црвен овој се изгуби со тоа нотесот што го држи со тоа кебапестите прсти, одма смени, Киву еј ... тој авторитет ке имал врз играчи ко Роналдо и остали, гарант го тепаат и мочаат у хотели кога гостуваат, му тропаат навечер после 1 и бегаат или мижи татара играат а он бара.

И незнам што уште дискутирате толку за еден просечен тренер ко дебелиов у темава, навивачиве на ливерпул сеа ке видат уствари што е тренериште и конечно ќе сватат каков дибек е хромската крофна, тие најмалце се кадарни да кажуваат кој каков тренер е, не искусиле уште такво нешто. хехе. бар до сеа.

цел пост е врв али на болдираното ја кренав куќата у воздух :pos::pos::pos::pos::pos::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Се дискутира за нов селектор и Клип го прашува Вори

Имаме нешто тренери квалитетни по Индија седма будистичка лига?

:pos: го обожавам еј :cuc:

Виртуелен дневник :pos:
daj neka me legne i mene nekoja ko taka, vazit kej
Јас ако легнам ќе заспијам. :(
Најблиску до редовен секс сум кога ќе отидам на забар, ќе ја раширам устата а тој нежно ќе ми го стави алатот во уста :(
За тоа треба да одиш редовно на забар.

Мислам дека тој што ја напишал песната Македонско девојче немал мрднато подалеку од Македонија. Какви грди жени моментално шетаат низ Битола, страв да те фати. Ниски, со големи цицки, со тен како земја, и со сплескан газ. Како патролни чамци. :cautious:
:icon_lol:

Me boli kurov mene, koj so saka neka misli.Toa za mutant e od topilnicata izvadeno,baba mi zema 20.000 denari penzija od taa Topilnica,mi dava mene nekoj denar, gi sakam zenite, gi razbiram kolite,odam na utakmici,se pijancam, imam mala ali vredna ekipa za se, fudbali,kladilnici, PES igrame, setame, se vozime so koli,brkame devojki, NESTO STO VIE PEDERITE nikogas nema da go doziveete,ke se kriete po ulazi i ke se ebavate megu sebe.Samo nervozi na vasite najbliski im pravite. Aj so ve ebam.

:ojeaa:

Драга ...

никогаш не сум сакала екстензии за пребарувачи, дури и рекламите сум ги трпела. Ама вчера пуштам piratebay и кога ми се размафта еден со курот реков доста е, сега раат ќе бидам
:D

Темата: Мажите за време на породување.
Ставро влага со скок пук бетер од Мустафа на Кадилак.

Имам гледано 2-3 пати пораѓај додека бев во средно на пракса, така да тој дел очекувам да ми биде кул.

Уште да најдеш некоја која ќе биде доволно несаглам да ти роди дете.

И ти како супермодератор го ставаш тоа мислење тука, наместо да се санционира. Толку си заостанат изгледа дефитинивно, на Мустафа и остало.

И ти како супермодератор го ставаш тоа мислење тука, наместо да се санционира. Толку си заостанат изгледа дефитинивно, на Мустафа и остало.

Не биди плачко, срамота е. Ќе го избришат таму, ќе стои тука. It's fun. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom