W
Werther
Гостин
Jas koga bev glup (mislam deka nema nishto promeneto vo toa do den denes)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas koga bev glup (mislam deka nema nishto promeneto vo toa do den denes)
Баш ќе е интересно ако почнат вакви организирани прослави за сите заслужни дупки...
Има, на 8ми март.
Што ако Коста Петров на Кајгана е Сусаро, а на Фејсбук - Дарко Лешоски?
#paranoid
Mi izleze viskito niz nos. Kje me udaveshe.
Mi izleze viskito niz nos. Kje me udaveshe.
Аман бе wot! Виски се пие ли у два попладне?!
хахахахахаххахахЈас би сакал да се запознаам со модераторот The MummyСе разбира дека и сакам со некоја девојка да се запознаам
![]()
Морав да се нашалам малку премногу досада во еден ден хахахахахахахахахахаххахах
Морав да се нашалам малку премногу досада во еден ден хахахахаха
Не не фала богу дека не е за тоа..ако си го направил акк само за тоа си се зезнал од стартот![]()
Da ne ti se veruva, da vidis da ne veruvas,da citas sega i pak da ne veruvas na ova,
Drugar Marsale,dva dena ne sum otvoril nova tema, eve i zosto.
Si go pocituvam jas Kiril i Metodi, i ne sakam na latinica temi da otvaram,pa ako treba i tri godini prosle.jas ke cekam. A i neznaes zosto,a ?
Pa mi se ukocuval ova cudo so nekoi virusi i go nema ona dole desno MK i EN.Go nema nigde,ne se gleda. Ne e za cekan i bonsek rabotava inaku ke go sredev do sega,mame mu...sta sam ono hteo da kazem drugovi...
хахах бисери на мудроста се ова.....реков дека си легенда уште ко прочитав во љубовни проблеми постот, неоткриен талент си билСега свајчам зошто не можам женска да си фатам.. Многу ги гризам ноктите а тие сите во далнки да ти гледале а знам дека ич нејча машки со изгризани нокти.. (освен девојчина шо истито го пра, а со такви само сум бил)
абе грешка е ова море .... требаше во друг пост да thread да оди -.-'хахах бисери на мудроста се ова.....реков дека си легенда уште ко прочитав во љубовни проблеми постот, неоткриен талент си бил![]()
Ме насмеа малце поише него што требаше.Првата епизода се вика Пилот, па да видиме што ќе бидне ја ќе се гледа, ја ќе се прекинува.