Пост на кој сте се изнасмеале

Искуството секогаш победува секоја диплома.
Диплома е како возачка,имам цертификат од Лидија Зорба за бодибилдинг и фитнес инструктор.
Знаењето ми е од книги,искуство и од читање на интернет од разни истражувања и пробувајќи на себе.
http://forum.kajgana.com/threads/Едукација-за-личен-тренер.70194/
Според вас тоа што вежбам од 16 години бодибилдинг е ништо.
И 1 слика е 1000 зборови.
Направи го ова,па после викај :).
Прегледај го приврзокот 74188
така е покажи им

јас на примеер ова никад не би можел да го постигнам пошто никад не сум бил до толку занигде пред да почнам
Нигерот напаѓа...:pos:

Чија магија плени. Магија претворена во милозвучен глас, испреплетен во текстови во кои сите ние, обични и необични, смртници и некој ко Сусаро може да се пронајде, да се чувствува искажан, да се осети млад. И тажен, ама и среќен. Музиката на Бонџо те прави тажен, ама и среќен, оти си тажен. И така, во круг.

Бетер од мали деца се не пропуштаат прилика, а да не се чепнат :icon_lol:

100€ дека типов и нескафе ќе го помине, 20 теми досега ги исконтаминира со бисери а ноќва е долга :D

аку аку, да имат нешто за смеење вечерва..
овај ти е некој, затрчан влегвит во дискотека.. и ко ќе видит... сите облечени во босс костуми, тој по тренерки :pos:

100€ дека типов и нескафе ќе го помине, 20 теми досега ги исконтаминира со бисери а ноќва е долга :D

Нескафе беше само библиски глупав. Овој е ем библиски глупав, ем сељак.

Страшна работа...

аку аку, да имат нешто за смеење вечерва..
овај ти е некој, затрчан влегвит во дискотека.. и ко ќе видит... сите облечени во босс костуми, тој по тренерки :pos:
Колку си сигурна.?

аку аку, да имат нешто зама смеење вечерва..
да не мислиш е обратното ;)

you-got-me.gif

Нескафе ми е алтер его.

Не бе, не е возможно ова. Овој е или трол на векот, или најголемиот сељак на планетата...

:facepalm:
Ја ако сум бил трол на векот ти на вечноста ќе бидеш пошто нели си вечен :pos:
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 00:12 ---
А ја од сељак с немам, немам додирна точка со никакво село, гледам многумина овде се од некои села збогтисани :pos:

Ја ако сум бил трол на векот ти на вечноста ќе бидеш пошто нели си вечен :pos:
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 00:12 ---
А ја од сељак с немам, немам додирна точка со никакво село, гледам многумина овде се од некои села збогтисани :pos:

Ти си сељак по вокација, нема врска тоа со географијата...

Сељак не е човек од село. Тоа е селанец, збор својствен за човек што живее на село, без да му се разгледуваат карактеристиките. Сељак е нешто друго, збор својствен за некој со негативни карактеристки, небитно од тоа дали живее на град или на село (иако почесто се од град).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom