- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Се то убо ами кој купува од Кака дресој ?![]()
Бразилската архиепископија![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се то убо ами кој купува од Кака дресој ?![]()
Бразилската архиепископија![]()
Кака беше меѓу првите фудбалери што отворија Твитер и мислам првиот фудбалер што го заследив, но го отследив после три дена затоа што тајмлајнот ми стана како литургија, dios amas, dios mio
Па нели има изјавено дека сакал да биде свештеник од кога ќе му заврши фудбалската кариера.Кака беше меѓу првите фудбалери што отворија Твитер и мислам првиот фудбалер што го заследив, но го отследив после три дена затоа што тајмлајнот ми стана како литургија, dios amas, dios mio. Побожен е и од Мики1.
Ги читам препукавањата кои веќе неколку дена се одвиваат меѓу Суси и Малколм.
А Суси е такво едно створение, кога ќе се фани за нешто што си го напишал, не те пушта одреден период. И во скоро секој негов пост кој ќе биде пишуван тој одреден период, мора да го спомне истото за кое што те закачил, без разлика има или нема врска со темата која што се коментира. Ама он, вака или така, ќе изнајде начин да има врска.
И кога ја прочитав уште првата реченица на постов се изнасмеав ептен.
Браво Суси цар си, жити се.
Еве уште се смеам
А уште не ми е дочитан постот за кој што го цитирам.
Јас му направив unfollow кога видов дека објавил слика со Hebrews 11:1Кака беше меѓу првите фудбалери што отворија Твитер и мислам првиот фудбалер што го заследив, но го отследив после три дена затоа што тајмлајнот ми стана како литургија, dios amas, dios mio. Побожен е и од Мики1.
Суси си има проблеми во реален живот. Еден дел од тие проблеми и на форум ги има извадено, па затоа не треба да имаш мастер од психологија за да процениш до кое дереџе му е одлетан паметот.
Гледам ја се неспособни нешто плачат и кукаат во темата љубов(и тоа пази само со една жена) па реков,да не си и ти од таа клапа.
Бај де веј би се оженил со хермафродитот шемса,гледам многу познавање од аграрот и земјоделието има а јас посед еден куп,а жениве мој некако не се по таа работа.
ме изнасмеал,човеков решил да си ги прошири видиците, од стрејт да стане, ..... НЕстрејт.
ај врати си се на темата кај што си го пишал тоа и терај работа. друг пат внимавај што/како пишуваш па нема да ти се смеемеМногу си бистар.
Провери си I.Q и трк до Министерство за здравство на РМ.
брат не тее арно...Дека во тесни ситуации не знам шо да кажам говори и следнава случка. Имаше едно девојче што си го планирав за сериозна врска и не сакав да ја усерам ситуацијата па не сакав да заврши се со мување. Сакав поубаво да се упознаеме. Искочивме 2 пати и на крај на вечерта добив знаци дека треба да преминам во акција. Ја испраќам и едно два-три пати се врати да се гушнеме. И цело време ја бацував во образ иако се гледаше дека сака нешто другоИ поаѓа да ме баци уште еднаш (во образ) и да ме гушне, и си викам ајде кажи сега нешто паметно.
Ја гушкам и ми излетува ПОВЕЌЕ СРЕЌА СЛЕДНИОТ ПАТ
Ми вика ШТОООООО???
И јас ништо, ништо, ништо...
![]()
ХАХАХАХАХАХААХАХААХАКога бев 1 година средно ми се свиѓаше едно девојче што учеше со мене во клас и така околу 3-4 месеци се гледаме, се гледаме, се гледаме...
Знам тогаш бев многу срамежлив секогаш кога ме гледаше како патличан се дував и колку само сум бил повлечен.
Немав ни малку муда да ја поканам така да излземе секогаш сум се губел кога е она во близина.
Е така и дојде тоа време оваа забележа дека сум таков срамежлив и повлечен и ме покани така да излеземе и јас таков сериозен и викам и секако зашо да не а усвари кога си дојдов дома умрев од среќа.
И отидовме така на состанок ајде почнавме да зборувавме мене ми требаше некое време да се навикнам пошто ми беше срам и се топев целиот пошто девојката многу ми се свиѓаше. Мина тоа поминааа неколку 10-20 минути се така разговор си течеше арно ама девојката ногу имаше големи цицки па и згорем на тоа малку и се гледаа и јас таков незнам каде поправо да ја погледнам дали во фаца или таму каде што не треба. Се воздржував така некое време арно ама не идеше пошто целиот бев попален до даска.
И така незнам од каде добив толку муда и кога од еднаш така спонтано ми дојде па кога ја здрмав за цицката оф леле куртон и ги направив тие цицки и оваа кога се изнервира кога ми залепи еден шамар голем како мене оф леле која брука значи.
Колку само сум се избрукал ни С немаше од состанокот чист фајл леле си велев во себе Игор што направи бе будало една, глупак еден.![]()
Блам состанок.од кои теми ви се овие цепки?