Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изненаден сум што никој не го ставил ова во темава
Како се извинува девојка: "Извини, ама ти си крив".
Ова повеќе ме натажи него што ме насмеаИзненаден сум што никој не го ставил ова во темава
Замисли се разбудуваш и се гледаш на дрвце како вервериче со лешник до себе. И дрвото ти вика, хај мај диар Уан. И те подига со гранката на врвот свој, а долу ја гледаш мајка ти оди успана на работа посабајлечки. Да и викниш не можиш, па така фрлаш тоа лешикот по глава и то.
што не кажете дека има вакво нешто? какво е тоа претставување после 168 мислења?
како и да е имате нов провокатор по вокацијаќе се дружиме доооолллгооооо
--- надополнето: 29 август 2013 во 15:24 ---
што не кажете дека има вакво нешто? какво е тоа претставување после 168 мислења?
дури и серверот покажа непослушност
--- надополнето: 29 август 2013 во 15:25 ---
трет обид?
--- надополнето: 29 август 2013 во 15:26 ---
трет обид?
ако не успее и по 4ти пат,не се претставувам повеќе
--- надополнето: 29 август 2013 во 15:27 ---
ц ц ц ц ц ......
SussaroI na kraj, иако заборавив пола од она што сакав да ти го напишам, само да напоменам дека живеам од литература и самиот сум напишал нештО за кое сум worldwide признат.
Kids, don't try this at home
А под уставно име бил признат?
Kids, don't try this at home
п.с. Една моја пријателка има станато од бокс кога почнале напоните и на лекарот му вели: Јас си одам дома, не раѓам!![]()
Исто како и во животот, имаш од страшно добри дечки, до просечни, па се до такви кои тврдат дека се познати на светско ниво во литературата.