RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Одамна вака се немам насмеано.Во кој правец ја заболе Сања Ристевска?
1) ←
2) →
3) ↓
4) ↑

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одамна вака се немам насмеано.Во кој правец ја заболе Сања Ристевска?
1) ←
2) →
3) ↓
4) ↑
Ај да не отварам тема за едно прашање(слично)а мене ме интересира
како да дознам кога сум правен, каде, во колку часот и најважното - КАКО
Имаше и еден Миле супата или така нешто. Некој weird shit name генератор користат.Не е пост, ама никот на еден член - Тоде Гранката![]()
за ТОДЕ ГРАНКАТА ли се работи, го познавам онакаИмаше и еден Миле супата или така нешто. Некој weird shit name генератор користат.
Самоубиство во самоодбрана, казниво или не ?
Имаше и еден Миле супата или така нешто. Некој weird shit name генератор користат.
Да бе Спасе бил. Ок сега има логика.Аман, човекот се вика Спасе супата, каков Миле!!!
ete pod toa ti si radikalen sekularist sto ti smeta religioznoto naturanje , ti smetaat site pravoslavni muslimani protestanti site tie koi ne se slozuvaat so tvoeto razmisluvanje
Еве ти еден класичен пример .
Во Финалето на купот Тетек-Шкендија во Скопје Албанците беа двојно повеке од нас (зборам заедно со гледачите) .Тоа во Скопје е недозволиво да ги има во многу поглем број .Успеале да ги соберат не само Шверцерите туку и секое криво ,сакато по патот до арената .Во еден момент додека пееа Малку сте малку сте пичкици си помислив Ех сега да се тука Фемили и ЦПБ (доволно е) има Филип Втори да се тресе како цицка на пајдушко ама тоа е реланоста .
Krokodilu ,vo meksiko nema muslimani ,ima oibozni katolici ,hristiani ama sekoj den po 15 /20 dushi gi naogat ubieni obezglaveni so vrzani oci ekzekutirani ,toa se narko hristianski karteli na droga ,a da ne zborime za juzno americkata hristianska nacija ,pa primer grckata ortodoksna ajdurska drzava ,sto po 100 godini ja kraze sopstvenata drzava i ti mi zboris za muslimani .kurogllav ni zaeden