Пост на кој сте се изнасмеале

hehehehe.png

Ај да не отварам тема за едно прашање(слично)а мене ме интересира
како да дознам кога сум правен, каде, во колку часот и најважното - КАКО

:pos::pos::pos:

Како само знае некогаш да ме насмее :icon_mrgr:

Имаше и еден Миле супата или така нешто. Некој weird shit name генератор користат.
за ТОДЕ ГРАНКАТА ли се работи, го познавам онака
тој само си ја кажува во никот вистината,дека не е дрво.

ete pod toa ti si radikalen sekularist sto ti smeta religioznoto naturanje , ti smetaat site pravoslavni muslimani protestanti site tie koi ne se slozuvaat so tvoeto razmisluvanje

radikalen sekularist

radikalen sekularist

radikalen sekularist

radikalen sekularist

radikalen sekularist

Кајгана форумот го достигна дното !

Еве ти еден класичен пример .
Во Финалето на купот Тетек-Шкендија во Скопје Албанците беа двојно повеке од нас (зборам заедно со гледачите) .Тоа во Скопје е недозволиво да ги има во многу поглем број .Успеале да ги соберат не само Шверцерите туку и секое криво ,сакато по патот до арената .Во еден момент додека пееа Малку сте малку сте пичкици си помислив Ех сега да се тука Фемили и ЦПБ (доволно е) има Филип Втори да се тресе како цицка на пајдушко ама тоа е реланоста .

Си читаш нормален озбилен пост и налетвиш на ова стилско изразно средство :cuc:

ACTION напиша:
images
Брзии напиша:
превод​
Ели како си!?​
Како се децата!? Мајка ми како е!?​
Слушам многу шрљаш.​
Кога ќе се вратам дома ќе те убијам!​
Поздрав Крсто од Германија :)
ACTION напиша:
браос ај сеа ова :D
t_1083485_egipatski_hijeroglifi_admin_cool_v.jpg
Човеку се валкам по земја од последниов пост, еј, баш вака :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

---------------Jas pak :pos::pos::pos::pos::pos:

Krokodilu ,vo meksiko nema muslimani ,ima oibozni katolici ,hristiani ama sekoj den po 15 /20 dushi gi naogat ubieni obezglaveni so vrzani oci ekzekutirani ,toa se narko hristianski karteli na droga ,a da ne zborime za juzno americkata hristianska nacija ,pa primer grckata ortodoksna ajdurska drzava ,sto po 100 godini ja kraze sopstvenata drzava i ti mi zboris za muslimani .kurogllav ni zaeden

Маме ебаа денес. Нема што.

:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom