Pinkie Pie
and Deedee
па кажаф дека е и на германски курва кривина не ме нервирајте и нејтив спикер ми кажа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
"Kurwa" is polish word which mean:
1)whore, bitch
и донт замарај
и на ова додади го зборчено 'eben'E да бе: Diese sinnlichen Kurven gehören einfach gekürt!
не јас сакам тепачкаНе ви се чини дека многу се напнавте со зборот?
На dragonsky друга му беше мислата, не шо значи зборот![]()
Сакаш 1 на 1 или да бериме екипи?не јас сакам тепачка![]()
ол рајт. ај лавју олне ај пис нека биди он ју алл јас прва постирав ај овдеhttp://forum.kajgana.com/forums/Уметноста-литературата-јазикот.45/ ако толку сакате да раздлабочиме ако не барајте друг пост шо сте се насмеале не мора до толку да се имате изнасмеено оти мене во последно време ништо не ми е толку смешно
не работи линков.Не е пост, всушност две теми една по друга
![]()
Мислам дека не е до T-Mobile, едноставно до HTC е. Овој телефон е третиран како ѓубре, си замислувам дека седнале шефовиве на HTC и вака го испланирале:
-Океј, One X е 600 евра, One S 400, ни треба некој за 250/300 евра телефон, за рајата!
-Не е проблем шефе, ќе напраиме некој модел
-Напрајте, ама ај побрзо у веце ми се иде...
-Епа океј, ќе има некој таму процесор од стариве телефони, ќе му стаиме стандард камера демек 5 мегапиксели, ќе штедиме на материјали и решен проблем. Рам колку да му стаиме, 1 гига?
-Иииии ти будала си бе 1 гига рам, ќе му бапнеме 512!!!
-Ама Андроид тапа работи на 512, еве дури и HTC Desire има 576...
-Абе ти е гајле, ќе им речеме колку пари, толку музика. Ај у веце идам јас, напрајте го ова
И така е роден HTC One V. Поглуп телефон во дизајн, перформанси и оптимизација ретко да има, така што мора вака да е испланиран, во 2 минути.