Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
цар е нема штоАли сваќа детето кога ќе му објасниш убаво
![]()
Од форматирање партиција до кочење на кантерот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
цар е нема штоАли сваќа детето кога ќе му објасниш убаво
![]()
Од форматирање партиција до кочење на кантерота и избришаните постови се лудница, не знам како имаат нерви уште да објаснуваат.
Nekoj nemaat kade pa obicno vo kola. E sea, sum slusnala za vodno, i za zlokukjani, ama me interesira ima li i drugi mesta? i kade?
:uvo:
Некој може и со домашна адреса да одговори на прашањево?![]()
Јас би го убил![]()
![]()
Ќе му дадам да вкуси што ќе му се случи кога ќе заврши во затвор (без сапунот). Онака воведно.
ИзненадуваБи го зачленил во ВМРО.
Аман бе толку незнаеш да започниш муабет.
Прво пиши му ЗДРАВО КАКО СИ?
Прашај колкав си од каде, шо работиш кај работиш, имаш попаметна работа сеа освен да пишуваш со мене, шо музика слушаш кај излегуваш, како живото, како од коа заврши факс, како ти е во посранава македонија. ако е гејмер прашај која игра ја игра моментално, најди нешо на гугл за играта, почни муабет за тоа, ако е пијаница прашај шо сака најмногу да пие, речи и тоа тие тебе омилено дали сака да пиете заедно.
whats so hard !!!!!!!!!!?????
ало 19 год имаш девојче, не 12.
Ме интересира како свршува колава.Дали кога тече уље тоа значи дека свршила ?![]()
абе фудбалски тим се вика Reading + овој не е дрогба, дрогба е како нутела бе разбирате ли гледајте вечер и пукнете
Bitch Please
http://www.youtube.com/watch?v=k63A7GaX_IA
http://www.youtube.com/watch?v=V8kN0COMioU
другаров му вика што имаш во торбиве и овој дедово ладнокрвно ни вика испуши ми го ќе ти кажам и ние се зачудивме што му е на овој го прашуваме пак пак истото ни го кажува ... и застануваме и го вадиме од кола по 2-3 шамара му маваме и го остаивме пешки а торбите си ги земавме![]()
и шо имаше у торбите?
Испуши ми го ќе ти кажам![]()
Во темата Ваши кражби
![]()
Не ми се верува, најстарата финта на светот ја изеде...Во темата Ваши кражби
![]()
ме лизнаа асално, не е за смеење
Макар да, не сум ја крив, офтопик е дечкото треба да го бришат![]()
Нема шо да се вадам, ме лизна, си признавам, само биди си реаленВади се сега![]()