- Член од
- 25 август 2007
- Мислења
- 35
- Поени од реакции
- 6
Nekoj nemaat kade pa obicno vo kola. E sea, sum slusnala za vodno, i za zlokukjani, ama me interesira ima li i drugi mesta? i kade?
:uvo:
...ti malecko ke naebesh , gleam ja:nenene:...ovie raboti se za pod jorgan ne se za na forum...inache za mene najbolje mesto e doma u krevet King-Size...2m-2m...Nekoj nemaat kade pa obicno vo kola. E sea, sum slusnala za vodno, i za zlokukjani, ama me interesira ima li i drugi mesta? i kade?
Некој може и со домашна адреса да одговори на прашањево###crnata### напиша:ama me interesira ima li i drugi mesta? i kade?
porano bese najbolije na poligon ama sea ima mn pazaci taka da na vodno ili pak na nekoe temno mestoNekoj nemaat kade pa obicno vo kola. E sea, sum slusnala za vodno, i za zlokukjani, ama me interesira ima li i drugi mesta? i kade?
На крстот паѓа добар секс. Кој бил знае![]()
Џабе ке ти кажувам, неможеш да ги најдеш сама! Треба да те носам!Јави се, некад кога сум послободен ке ти ги покажам! :wink:Nekoj nemaat kade pa obicno vo kola. E sea, sum slusnala za vodno, i za zlokukjani, ama me interesira ima li i drugi mesta? i kade?