Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако Господ не постои, тогаш како Исус одел по вода?
И Коперфилд одеше по вода и сега што?
Грешка. Крис Ејнџел одеше по вода, а Коперфилд помина низ кинескиот ѕид.
Епа ете уште еден доказ дека постои Бог. Би можел ли Крис да оди по вода инаку?
Дечки може ли на пример јас да го форматирам компјутерот после среда? На пример во четврток?![]()
Ако сакаш и во недела
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Абе дете јас питав оти мислев само во среда ќе го даваат. А во среда сум зафатен не ќе можам да го форматирам.Во темата Windows 10.
Не се форматира со Шиндос 10 никоја партиција туку ќе дојди само како апдјет !Абе дете јас питав оти мислев само во среда ќе го даваат. А во среда сум зафатен не ќе можам да го форматирам.
Абе дете јас питав оти мислев само во среда ќе го даваат. А во среда сум зафатен не ќе можам да го форматирам.
Јас мислам дека луѓе што се замараат со сексуалниот живот на други луѓе не се психички добри. Не барам со дечко ми да се е#ам во сред Центар или Градски Парк туку да искажувам отворено чувства кон него од типот на бакнување и држење за рака. Тоа е ненормално за тебе?
Толку деген народ сме што од лева страна да гледаш бездомник, а од десно хомосексуалци како се држат за рака јас гарантирам дека поголем дел од луѓето ќе земат физички да се пресметаат со хомосексуалците него да им "пречи" тој што нема што во уста да стави и пита, да му купат леб или нешто за јадење. Битно од хомосексуалци ви се гади. Хомосексуалците се проблем. Даааа. Жалам што сум роден меѓу народ со толку низок IQ.![]()
И ние исто жалиме што си роден со фабричка грешка. Да ве штанцаја на лента ке ве пишевме шкарт и ке ве фрлевме или во рециклажа или во корпа за ѓубре ама ете вака мораме да ве трпиме и да ве сожалуваме што сте се родиле згрешени. Јбг таков е животот. За некој мајка за некој макеа.
Јас јадам месо само од животни кои извршиле самоубиство или загинале во несреќен случај.
Некни имав кременадли од свиња која се обеси а денес ќе јадам скуша која самата излезе на брегот и умре поради невозвратена љубов
А нејќеше да го пуши прво....![]()
Пошто ја го лигавев.![]()
Ама Стефо прф го нарача...
Он прв го зема.
Не е млеко, педериии!
Додуша не го ни пушти али ај...
Одамна сумњам во пеџа ама мислев си го даваат со @Stefan-kobe![]()
Стефо поише го зимаше него шо го даваше реално ако збориме :Д
Тебе газот ти знае.![]()
A @the_kop mi se zalese vo SFU dvajca pederi imalo, eeee
Pederi ima pari nema frose xD
Нели? Како Американкине сме сеа![]()
Ние нејќефме али супер модератор е :Д
Пеја ми рече дека Клипче сакал дрски момци.![]()
Драга Кајгана,
Пред три години, ова време (можно е и еден саат порано), јас станав дел од тебе.
Može nekoj strim za na telefon? Pls pobrzo.
Да не сакаш и кафе да ти свариме ?
Ако не можеш да помогнеш не изигравај паметњаковиќ! Уште ти ми фалеше
Ти се понудив, кафе да ти свариме госодине морган ? Да не сакаш и тв да ви донесеме и фотелја што масира ?
@Сладоледџија што е тоа астероид бе?