Пост на кој сте се изнасмеале

Ова е немогуче. :pos::pos: Трол или не , кога ќе го прочиташ прв пат е урнебес.:zver:

Kako da pisuvam kirilica?

Стегни Алт и Шифт заедно и кј сатон ќе се сменит МК подршка и терај пиши по словото на Климента и Наума Охридски.

Abe ja znam ta finta ama kompjuterov mi e pozajmen pa ne sakam mnogu da cepkam raboti, rekov nekoe drugo dugme da ne znaj nekoj.

:D

25focnm.png

Не го знаеш ти ни тој систем ни таа држава. Не можеш да му кажеш на некој кој и живеел и работел тогаш како било. Али то тебе не ти е јасно зато шо госпот толку ти уделил. И толку ќе имаш цел живот. Тоа не можам да го сменам.
А за работа, ете во таа Југославија голем дел на важни и тешки работи се направени со работнички акции: правени насипи, градени автопатишта и пруги, се пробивани тунели, копани канали... Иљадници млади се пријавуваа во бригади и летото го врвеа во дружење песни и работа (беспари), денес нема такво нешто, ова година после 3 дена дожд, пелагонија се направи море се потопија села и ниви оти каналите не биле исчистени 20 години а пари се одвојувани, наврна 30 сантими снег останаа цели региони отсечени од свет и без струја храна лекови иако пари еден куп се дадени за одржување на патишта во зимски услови, на никој не му е стало за татковината и сите сакаат да ја напуштат за секогаш. Речиси се шо гледаш околу себе а што беше наменето за корист и работа на народот - направено е во тој систем, денес се градат скулптури од фалсификувана бронза, лажни фасади и имитација на мермер. Енергетиката ни е од СФРЈ, најважните патни правци се од СФРЈ, брани канали мостови тунели - СФРЈ. Тогаш се работеше ударнички и без оглед дали имало криза, денес брат на брата не му иди на помош без пари, цел систем на вредности е урнат, вредности како чесност интегритет работливост, на милион ипол македонци 120.000 работаат во администрација а цела СФРЈ имаше под 30.000 административци - се друго беше во фабрики, рудници полиња, сега сме полни со називи и титули „менаџер за човечки ресурси, координатор за интеграција, подкомисја за координација на заклучоци на комисија...“ во милион ипол македонија со милиони евра дадени за компјутерски ситем на пасош се чека 2-3 месеци - било гужва ради лето, во СФРЈ го добивав за 3 недели, се е закочено се е успорено од нигде инвентивност напредок надеж/ Ти си помешал поимите ако збораш за земање пари без работа тоа е денес, најголеми плати се во банкарство судство извршители и менаџери, најмали се каде што се работи, во СФРЈ директор не можеше да зема толкава плата можеби дупло или тродупло од работничка, ако работник зема 200 евра - тој ќе зема најмногу 600 сега работник 150 - газдата 2000
Сето ова го живеев и видов и тој систем и овој. Ти не си видел ништо, во тој систем не си живеел во овој не ти дал госпот капацитет да го разбереш

Читам нешто пред спиење, и за комбото се вратив 10 пати да го препрочитам. :pos::cuc:

хахахахахаха :pos::pos:
како си ме сецнал, сфака част :D

Прееска ми се јави деканот од факултет и ми вика: на основа на еден твој труд во поглед на спортот и... истражувачката дејност која ја имаме на факултет, нашава институција ке ти обезбеди карти за Ливерпул: Арсенал vo вториот дел од сезонава.
Имаме две карти, една за тебе и една за друг човек, кој мора да ти биде колега од факултет. Си викам, супер, на @Peja989 ке го викнам, не е проблем.

Само шо го помислив тоа, онака среќен в крај, алоо Ливерпул ке го гледам на туѓа сметка... се РАЗБУДИВ

ФАКИНГ РАЗБУДИВ

ДА ТИ ЕБАМ И СОНОТ И ЖИВОТОТ И БРИТАНИЈА И КУР ОД ОВЦА

Србиновски најмалку ич треба било која улога ја има. Човекот е катастрофа,сеа што е он е тренер има да уништи цела епизода на труд за Европското.Не ми е јасно,кое е таа недоверба во раководството? Па нели коа се избра Пеце ,имаше лична изјава дека верува,останува и подршка за Џико. Изглеа ова е раскин поради пари шо нема КФМ во каса и свој чоек ајде. :(

Не е ова за смеење, за плачење е. Штета нема тема за најглуп пост на денот. Да има, Вори ќе доминира ама ако продолжи вака дефинитивно ќе му посветам една тема.

Гугл транслејт боље пишува македонски, албанциве на форумов се Крсте Петков Мисирков за Вори.

не знам ти џонтра со кој зашто и како имаш проблем и дали имаш што е до мене а не е до мене којзнае може ме читаш може не али да се разбереме не е ова прв пат да ме цитираш сум приметил јас а приметиле и други ќе посведочат сигурно а може и не но ако ти сметам не ме читај тешко ли е јас мислам дека не е сепак форум е и сите си имаме различни размислувања некои добри некои се согласуваат некои се тотално без врска ама сум се регистрирал и ќе пишувам без разлика што може ќе има нова војна или пак ќе ги тепаме шпанија во септември на грацки со абулахимими абул кадир затоа друг пат не пишувај глупости за мене те опоменувам

Не е ова за смеење, за плачење е. Штета нема тема за најглуп пост на денот. Да има, Вори ќе доминира ама ако продолжи вака дефинитивно ќе му посветам една тема.

Гугл транслејт боље пишува македонски, албанциве на форумов се Крсте Петков Мисирков за Вори.

океј клипче е тоа јасно е дека и ти истотака имаш проблеми некои со мене те гледам некад по теми ме спомнуваш не знам ја стварно што проблем ти е со мене не мора на секој пост мој да ти додаваш разно разни досетки пошто е јасно што цел имаш а тоа да се праиш интересен пред другите е. и на ти е прв пат дури да и вреѓаш ама еве слободно и јас можам да си дозволам да те наречам говедо бе говедо едно.
поздрав ај сеа и остави ме на мира.

абе може ти да збориш колку сакаш али интересен и на таа илушминиус да и збориш да ме чита но лајковите зборат за себе и мене секоја минута статистички ми стига по еден лајк па сеа ти ако си добар со математика и физика а чисто сумњам пошо најдобар си бил по природа и општество а уствари само природа пошо од лопата повеќе не си видел ќе те замолам да ме оставиш на мир и апелирам до сите модератори да видат како лошо се однесуваш према членови од круцијално значење како скаутско така и скаутско за македонскиот фудбал баскет крикет голф и хокеј значи толку

Ги исчитав постовите дека се од вас двајца иначе поголем brain melt од пост на Вори, здравје :D
Не можеме да го достигнеме тоа ниво ние.
Онака му читаш пост, мозокот забрзано ти работи, ти се потат слепоочниците, крв ти капе од очи, вулканска топлина ти иде од внатре, се тресеш како да јадеш напади од епилепсија.... завршуваш со читање стискаш Х, стануваш идеш у вц миеш лице со камен ладна вода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom