Ибраими со знак за „Обединета Македонија“ одговори на провокацијата на српски навивач

• Креатор на темата Креатор на темата • Војник •
  • Време на започнување Време на започнување
А да не мислел на обединета т. е голема Албанија? :cautious:

a moze imalo dobro macence po naski kazano jaka picka u pozadina pa sakal da i kaze ja i use dvajca soigraci eovolkavo ke ti go napraime cmarceto....

Hello to all, i'm Macedonian. Да не го заборавиме и овој. :D
v9mj.jpg

Резултатот од вчера е бе. Ретардирани македонски новинари :tapp:

Hello to all, i'm Macedonian. Да не го заборавиме и овој. :D
v9mj.jpg

Да ама не е овој за во репрезентација, дупка е, нека си остане Мирко за нас да игра шпиц, посигурна варијанта е :icon_lol:

Македонските новинари се катастрофа,се сеќавам кога требаше да играме фудбал со Србија овие објавуваа дека Срби ќе идале тука со цел да тепаат Албанци :facepalm: и невини српски туристи добија ќотек заради неписмените новинари

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
NASATA NACIJA E GOLMA MAKEDONCI I DO AUSTRALIA I NAZAD I OBAMNA EVE GO I OVOJ STO LICI NA PERE NOKAUT NASETO DETE MAKEDONSKO STO GO IMITIRA A BARAK E MAKEDONEC ISTO MALKU POCRNEL OD SEKIRAJCII MAKEDONIJA E EDNA I VEKOVITA NEKA ZNAAT SITE I NEKA PATAT KE VIDIME GREJCINE KOGA KE IMAAT VAKA NEKOJ DA PRAVI SO RACE NEKA SE CEREKAAT SEGA SO CIGANKANA BRKOJANI HEHEHE <<EBATE DROLJATA GLUPA MAKEDONIJO POZZ ZA VEK I NAVEK

Баш ме интересира македонскиве новинари ова како ке го протолкуваат?! :unsure:
manofico_hand.jpg

Од мотика нека ви ги соберат сликиве и нека направат една компилација.

970759_10151659993877088_161144570_n.jpg

И Торес го има направено истиот знак што значи дека Торес е македонец кој што води македонски блог за типови во македонија.

П.С. Покажување 3 прсти=Half Life 3 confirmed

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom