Пост на кој сте се изнасмеале

Бев нешто болен и мал (мислам 5 години)
sick_child_2.jpg

Ме одесоа во болница, а јас појма немав зошто.
Околу мене само овакви:
gahini_231205_pic5.jpg

По некое време дојде една медицинска сестра со :
shpric_jane_b.jpg

беше многу голем...
По едно време ме фатија со татко ми и почнаа да ми ставаат некаква си вода во ушите...
Јас одприлика изреагирав вака(по татко ми и сестрата)
PunchInFace.jpg

неможеа да ме смират и на помош дојдоа:
gahini_231205_pic5.jpg

но јас кога ги видов нив уште толку се уплашив и почнав и по нив да:
230813_main.jpg

flying-jump-kick.jpg

тие жалните кога почнаа да офкааат, пискааат, лелелекаат... цела болница наликуваше на ментална установа.

По тешка и долготрајна борба (околу 30 мин) успееја да ме совладат и да свршат работа, но сите беа во болки...

од 2009 е ама ептен јако хахааххаах

Сум чул за овој Јосиф Багери. Прадедо му е прочуениот Цветан Катерпилари, градежник од Мала Река.

Почнаа да влагаат колеги кај мене у канцеларија да видат дали сум добар.
А ја лежам на земја. На земја брат и се газам од смеење. Рикам како магаре.
Господ здравје да ти даде за смеењево. Да си жив и здрав и ти и цела твоја фамилија.
Вака се неам смеено од пред некој ден, кога слушнав дека БЦ ќе одел на локални.

Кумановски е најперверзан дијалект у Македонију, едн од ретки дијалекти у свет што ти помага да легнеш женско у Скопје кд отидеш на Факултет.:D
:pos:

Почнаа да влагаат колеги кај мене у канцеларија да видат дали сум добар.
А ја лежам на земја. На земја брат и се газам од смеење. Рикам како магаре.
Господ здравје да ти даде за смеењево. Да си жив и здрав и ти и цела твоја фамилија.
Вака се неам смеено од пред некој ден, кога слушнав дека БЦ ќе одел на локални.
:pos::pos::pos:
A tatko na Cvetan bill Janko Bulldozheri gradezhnik od Skudrinje ........... :icon_mrgr: joke
:pos:

Да, сите што биле фатени во прељуба на чело имале порака со кармин напишана од љубовницата - "вечерва курот на маж ти кај мојата вагина спиеше", заедно со телефонски број кај задниот дел од вратот за потврда.

па нему му пиша бе акмак
и те прашав кажи што да ти израчунам
ајде
што те мачи интеграли детерминанти лимеси ?

Што сакаш прави ама едно запамти...
Balkanske_prevare_promo_4.jpg

АМАН ОТОК ОДИ ЕБИ ДЕКА МИ ЗДОСАДИ КЕ ТЕ ИЗЕБАМ ЈА ТЕБЕ

Нико није сигуран :cool:
и многу други на
http://forum.kajgana.com/threads/Директор-и-вработена.66441/
:pos::pos::pos:

Коментарите после собир на репрезентација

Што е сега проблемот со Пандев, пак не се залага? :)

Незнаел да збори. Не ги исполнува условите за да биде капитен на велесилата Македонија. :)

Па да го земеме Васко Ефтов во репрезентација, тој кога ќе почне да збори не знае да застане...

Вчера ги видов, Чеде, Илчо и Петар, и беа насмеани како, после прв секс :D

Од кај знаеш, можда и го имале. Тројцата.

жими мама не сум знаел дека сум муслиман :pos::tapp:
Пред да се појави наводно Гејбриел, немало Ислам.
imalo islam site bozji verovesnici bea muslimani. site bozji verovesnici pocni od adam zavrsi do muhamed,a,s nost edna vera i edna poraka deka vistinskiot bog e samo eden bog za obozavanje i da bides potcinet na negovite odredbi(,toa znaci islam)zborot islam ili musliman znaci da se bide pokoren na boga potcinet na boga islamot ne gi negira drugite bozji verovesnici , tuku tvrdi deka vistinskata religija i vera e pokornosta na boga site bozji verovesnici ja nosele i ja kazuvale taa poraka,gabriel im se pojavuval na site bozji verovesnici.bog na site negovi verovesnici , gi narekuval muslimani , pokorni kon nego,i na site drugi sledbenici , mnogu luge mislat deka islamot kako vera e imenuvana vo vremeto na Muhamed,a.s , takvoto mislenje e sosema pogresno , bidiki kuranot ni ukazuva na realnosta a toa e deka bog na site verovesnici gi narekuval muslimani ..
i vo verata ne ve zadolzi so nesto isklucitelno, vo verata na vasiot tatko ibrahim(avram), toj ve imenuvase od porano kako muslimani, i vo ovoj kuran isto taka.(kuran;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom