Ќе дојдете ли во струмица организирано за да го докажите тоа или ќе останете само на зборови.arap напиша:nema sto mzt imaat najdobra navivacka grupa vo makedonija.
abe MZT zakon, drugite se centarski pi4ki... ne se palete mnogu(ednas ako ste pobedile nemoRA DA ZNA4I DEKA SEKOJA UTAKMICA KE JA TEPATE)MaCk0 напиша:ej pozdrav :
aerodromski glupi konji nema da se shampioni)))
По ова ке се види колку време не сум се улучил на форумов. Брат незнаеш колку сакав да дојдевме, а за да дојдевме требасе да се помине четврт-финалето, ама многу слаби сме. А за атмосферата верувај дека немаше да биде пријатна ако игравме со Струмица во полуфинале. Ке имаше инцинденти 100%. Ке кукавте после зашто сме дошлеmarketar напиша:Ќе дојдете ли во струмица организирано за да го докажите тоа или ќе останете само на зборови.
п.с. баш би сакал да дојдете за да ја разубавите атмосферата.
znam peer znam deka BOLI i pak godinava shampioni ke bide BOLI ali jebiga toa e toa !!Radical Boy напиша:Оди таму лечи се бе. Кога ние би биле шампиони 15 пати, сала од 10.000 мала ке ни биде. Вие се собирате само под закани и никој не иде самоинициајтивно. Ние сме повеке кога играме со Центар отколку што вие бевте лани во Евролигата, така да молим те не замарај
pa za koja druga ekipa da se sobirame osven za MZT!!!Radical Boy напиша:Момак, ако си толку прост и неможеш да запамтиш две-три реченици, земи си диктофон. јас погоре напишав дека ние нема да бидеме шампиони 100%, а нема ни да бидеме во блиска иднина, ама тоа не е причина ние да не бидеме, најдобрата навивачка група, за разлика од вас кои се собирате по пртисок и закани и тоа исклучиво за против МЗТ.