Последно нешто што сте го промениле кај вас е...?

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
психички - веке не се нервирам за глупости и не се заљубувам лесно веке не потпагам под сечие влијание

Го променив односот кон една личност и тоа со најдобра намера.
А физички, косата. Се шатирав и сега делувам како сосема друга особа. Многу ми годи промената

Мммммммм...освен времето на станување и легнување,ништо друго,ама не ми влијае баш најдобро таа промена промена,некако поуморно се осеќам и помалку време ко да иам...хмммм...

Многу работи променив ... бојата на косата, фризот, ослабев, почнав да се смеам ... период на промени беше. :)

последно нешо шо од овој момент ке го сменам е тоа декаке ги намалам цигарите ....ветувам дека повќе од 5-6 цигари со кафе не пушам

Ослабнав, ја скратив косата, решив да пуштам нокти. Си го пореметив биоритамот, тоа е најново од денес. Всушност и не е нешто невообичаено за мене. Се заљубив. :)

Престанав да им веруам на луѓето, сум се искомплексирала, станав преееемногу сентиментална, станав скептик, несигурна, сомнителна за се и сешто....... не променив ја ништо, сами од себе си дојдоа промениве :( или па ја касно станав свесна дека настанале..... Како и да е ќе треба па да менувам :) воа не е на арно

Бројот. На Cosmofon сум сега.

последно нешо шо од овој момент ке го сменам е тоа декаке ги намалам цигарите ....ветувам дека повќе од 5-6 цигари со кафе не пушам

Bravo Macko! Inako pomalku truenje sepak e truenje, no sepak chestito za napredokot.

A i ostanatite 5-6 od katranskoto gjubre mozhesh da gi skinesh bez problem. Shto te chini, samo mozhesh da dobiesh...

ја сменив бојата на косата:):) малце ми е потемна :):)

Полека научив дека животот е ОК

Престанав да се трујам со се и сешто....Душава пепелници ми фати :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom