Последниот денар

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Последниот денар го трошам на јадење(благце поготово) секогаш.:toe:

за јадење секогаш. обично благо, не е лошо и солено нешто ама во главно за јадење ги трошам последните пари

Ако се малку за јадење (сите за тоа па и јас) :/ ..а ако се многу последни денари па можам да ги истрошам за јадење али повеќе би ги дала за некое парче облека онака да се зарадувам коа веќе ми отишле последните пари. (:

Па бидејќи слаба страна мие Make up би се одлучила да си купам некоја квалитетна шминка...

Ретко ми се случува да останам без пари, но последните пари секогаш ги давам на облека. Па и по цена да немам ниеден скршен денар/евро. За среќа, секогаш ми ги рефундираат парите дома.

јадење, цигари зависи од моментот ама за облека никогаш :smir:

Ако не ги загубам по пат пошо сум мн голем талент би си купила нешто благичко :):uvo:

Ќе си купам лото, и кога ќе ми падне ќе си купам нови тапани и то.:)

На некој бездомник на улица ќе ги дадам..

ако се 200-300 ден плин во кола ставам а кога имам плин обавезно за јадење :toe:

ако се 200-300 ден плин во кола ставам а кога имам плин обавезно за јадење :toe:
Такоџе! плин у кола обавезно!!! ако иам плин за јадење не дека би ги дал... можда за нешо друго поинтересно...

Zavisi kolku se ako se poveke nekoe dobro parce obleka,ako se pomalce gledam da ima i za edno livce sportska i za eden sendvic.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom