Последниот денар

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
се искористува до максимум

Би ги ставил у кладилница. Или ќе добијам повеќе или...

се остава во кладилница

pa veke ako e posledniot najverojatno ke go dadam na nekoj oti nema na mene da mi svrse rabota....

ps. bez navreda ali tie so posledniot denar ke go dadat na cigari ili kladilnica mislam deka stvarno neso ne e ured so niv....

Хахаха, ме насмеја постов над мене, тоа дека последниот денар нема да ти сврши работа зашто е последен.:pos: Мислам дека под „последен денар“ не се мисли на последниот еден денар во џебот, туку општо на последните пари во тебе со кои можеш да купиш нешто:wink:

Би ги дала на се што ќе направи да се чувствувам подобро во моментот. Пред некој ден ги дадов на 2 книги на саем.

епа сега јас па мислам идејата да ги ставиш во кладилнива не е лоша а иплус не гледам што има чудно во тоа.

Ќе купам цигари и запалка(ако немам), ќе запалам цигара и ќе размислам како да направам уште пари.
После 2 минути мислење ќе ми текне дека ми останале уште 15 денари за топло чоколадо од кафемат.

bi si zemal eden hamburger :)

За цигара на парче и пластичен пиштол од бит пазар и ќе се обидам да извршам некој грабеж за да земам повеќе цигари и да јадам негде. Ако ми се уарни ке размислам за идни операции :zlo:

Цел живот како по некое правило последните пари ми идат у кладилница.И се беше добро до пред некој месец ама сеа.....:)

Па ако се помалку од 50 денари може да се случе да ги зачувам,ама ако се повеќе би си купил цедеа

Последниот денар го оставам во флиперница и после умирам среќно како човек

Пааа.. би купил една цистерна пиво и сите месарници шо ги има у Македонија и би уживал под ладна сенка со пивото во рака и со месото на скарата :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom