Последици од растечкиот феномен - ТВ сериите

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување
п.с Абе цел ден со божино ги мислевме и в тетратка ги пишувавме, па чекаше тој термин ко че е ударно да го спукоти статусо. Претходно беа известени другите и така. Не е возможна ова креативност да е моментална :cool:

ппс Ко го видов јадев моментално и че се засркнев од смеа. Ми го напрај денот!
Еве зошо е фејк (и геј), сите коментари се од само членови на форумот, во ист тајминг, без случајно убацување на некој незнаен јунак итн да не редам сега. Али замислата е ок, ако е спонатана (тука кафе-емоцијата од стефан иде). И така. *flies away...*

Ја мислев и у темава ќе се распали таков муабет, ама се нешо рандом избацено.

i'll be Bored to Death by these punny comments
Hello Ladies, My Name Is Earl and i'm Hung. Meet me at The Booth At The End if you want to Touch it

Ајде, follow the plah!

Еве зошо е фејк (и геј), сите коментари се од само членови на форумот, во ист тајминг, без случајно убацување на некој незнаен јунак итн да не редам сега. Али замислата е ок, ако е спонатана (тука кафе-емоцијата од стефан иде). И така. *flies away...*

Глупа ти е констатацијава :D

Глупа ти е констатацијава :D
На прво читање да, но ако подразмислиш малку... Nevermind не дојдов на темава да создадам непријатели туку да потенцирам колку им е фејк и геј идејава.

На прво читање да, но ако подразмислиш малку... Nevermind не дојдов на темава да создадам непријатели туку да потенцирам колку им е фејк и геј идејава.
Ha, you are out of The League of ours.

Конверзацијата е шовинистички настроена ало! Ги повикувам феминистките да се јават, ова е навреда и омаловажување на жените.!!:вонзем:
Зошто само машките играат! АаАА?!

x)

Ама ме зафркнаа кога ги договараа муабетиве само еден коментар ми дадоа и тоа македонска серија :(

Ова е потребно, браво. (y)

п.с. You are all Pretty Little Liars. :icon_lol: (нашминкано и предвреме спремно, засрамете се)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom