Последен подарок кој сте го добиле/дале...

• Креатор на темата Креатор на темата Lil-Krist**
  • Време на започнување Време на започнување
Последен подарок што го добив беше блузичка од дечко ми, пред 2 дена, а последен што го дадов за неговиот роденден пред една и пол недела.

Поскледен подарок што го дадов беше едно капче кое и го купив на љубовта моја , другарка ми....ама вие нема да верувате колку само беше радосна кога и го дадов се радуваше како мало дете, значи колку само малите нешта го праваат поубав, а?

Posledni podaroci so gi dobiv bea solja za caj i privezok od madrid, a posleden podarok so go dadov bese parfem na tatko mi za rodenden...vo princip sakam da primam podaroci, no samo ako se dadeni od srce a ne samo onaka kolku da se kaze...i voopsto ne mi e bitna vrednosta...moze da cini i 6000 denari a mene da ne mi znaci, isto taka moze da cini 6 denari a za mene da bide bogatstvo, no samo ako e dadeno od se srce:toe::toe::toe::toe:

Пред 3 дена ми беше роденден па моето ми подари меченце, парфем и букет црвени ружи. Последно му подарив црни боксерици со натпис i love your sexyback :pipi:

последен подарок што го добив ланче со приврзок и едно огромно бело нежно мече, а последен подарок што го дадов 2 ангелчиња

..последно што сум добила е алка и ланче =)
..последно што сум подарила..беше прошлата недела...рамка за слика и сет од дезодоранс+ пена за бричење :pipi:

Ги добив „мариачите“ заедно со љубовно писмо! :pipi: :)

Последниот подарок ми е парфем добиен од бифшиот, пред месец ипол. Баш беше супер моментот:back:

Последен подарок.......... Хм, "случајно" во мојата ташна се најде кесичка со чоколадни стапчиња :C :back:

Последниот подарок го добив вчера од една од моите поблиски пријателки, ми подари гел за туширање и млеко за тело од кашмир.:pipi:

Добив за годишнина од дечко ми Sony Ericsson W580i, а како подарок кој сум го дала и кој предизвикал најголем ефект и радост, беше еден брош, на кој другарка ми многу се израдува.

Подарив мече во срце ,а ми подарија многу работи на мојот роденден и тоа беше последно нешто а најубав подарок...танга гаќички:pipi:

posleden podarok sto go dobiv bese pred okolu dve i pol nedeli koga decko mi mi podari broj od mobimak...a kutijata od brojot bese ukrasena so prekrasna pandelka:back:
a posledno sto podariv bese pred edna nedela za negoviot rodenden..bluza

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom