Поскледен подарок што го дадов беше едно капче кое и го купив на љубовта моја , другарка ми....ама вие нема да верувате колку само беше радосна кога и го дадов се радуваше како мало дете, значи колку само малите нешта го праваат поубав, а?
Posledni podaroci so gi dobiv bea solja za caj i privezok od madrid, a posleden podarok so go dadov bese parfem na tatko mi za rodenden...vo princip sakam da primam podaroci, no samo ako se dadeni od srce a ne samo onaka kolku da se kaze...i voopsto ne mi e bitna vrednosta...moze da cini i 6000 denari a mene da ne mi znaci, isto taka moze da cini 6 denari a za mene da bide bogatstvo, no samo ako e dadeno od se srce
Добив за годишнина од дечко ми Sony Ericsson W580i, а како подарок кој сум го дала и кој предизвикал најголем ефект и радост, беше еден брош, на кој другарка ми многу се израдува.
posleden podarok sto go dobiv bese pred okolu dve i pol nedeli koga decko mi mi podari broj od mobimak...a kutijata od brojot bese ukrasena so prekrasna pandelka:back:
a posledno sto podariv bese pred edna nedela za negoviot rodenden..bluza
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.