Последен подарок кој сте го добиле/дале...

• Креатор на темата Креатор на темата Lil-Krist**
  • Време на започнување Време на започнување
Пааа последноо... тетка ми ми даде 200 денари прееска:pos:и тоа е нешто :D Иначе последно што подарив беа chopsticks на сестра ми - пусто мерак и беше :pos:

За давање,сум дал нешто ама исто ко да не сум дал а за примање,ништо.

подарив црвена ружа во сабота во кабаре ШАБАН
еден стар човек одеше од маса на маса и продаваше ружи па така 1 ја платив 70 денари и ја подарив :smir::smir:

беше одамна последново лето кога на бившата и купив мече за роденден со i love you, а и пееше кога ќе му стиснеше рака

Пред пар дена подарив едно вакво:

k0331136-big1_97_160.jpg

Му подарив сребрено ланче на дечкоми кое одамна го посакуваше!
А тој ми подари секси долен веш :)

Posledniot poklon koj go dobiv se sostoese od:dve tasni,dva para mengusi,dve lancinja,alki,tanga,vino i milka....Ova bese za mojot rodenden :back:

~*~

Последното што го дадов, воедно и највредното што ги имам, се подарив себе на некој, од почеток до крај.:ljubov:
Додека, од матријалниот аспект, на една личност која што ја запознав пред некое време и која потполно ме воодушеви, и го подарив ланчето кое што го сакав најмногу на свет.

Еееееееее да ви кажам нешто ама јас многу мразам подароци :toe: Нити сакам да подарувам нити сакам да ми подаруваат. И мене ми е чудно ама не знам...

Последно што добив на поклон...Депресија, немоќ, очај...So lovely:back:

Подарив една убава кошула,а добив обетки,филигран ама сребрени,ептен ми праат ќеф.

Последниве три дена само чоколади добивам за поклон:back:

Јас денес добив пола геврече за поклон и сега си го изручкав:)фала мило

Последно шо добив беше Корпа од најсексипилната кучка у мало:pos2: Прекрасен подарк нема шо:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom