Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
40-годишна девица

Ако сака некој да се изнасмее, слободно, нека не се двоуми. :)

хулигани

Како што кажува насловот, филм за фудбалските навивачи у Англија. интересни тепачки има у филмот, интересен е :pop:

Најискрено го препорацувам G.O.R.A., немам гледано подобар филм оваа година

Nid de guepes (ili The Nest), francuski film od 2002 godina.

Edna mnogu prekrasna akcija, kako sto vika reklamata: Ke Ve ostavi Bez Zdiv !!!

The Animatrix, 2 пати вчера, 7 пати вкупно. Не можам да издвојам една работа што ми се свиѓа.. тие што го имаат гледано, знаат за што пишувам :)

го фатив вчера на тв еден по друг, два прилично интересни филмови

Stark Raving Mad---http://www.imdb.com/title/tt0286152/
улоги:Seann William Scott...

4 души ограбуваат банка што се наоѓа одма до дискотека, и од подрумот на диксотеката се пробиваат во сефот, им се дешаваат разни глупости, има доста добар хумор, иако не е комедија, вреди да се погледа филмот, и има закон завршница

мој совет е да го гледате

вториот филм беше

Light It Up http://www.imdb.com/title/tt0172726/
улоги:Usher Raymond, Forest Whitaker...

трагична драма, средношколци земаат полицаец како заложник во нивното школо, Ашер морам да признаам доста добро изглуми

"Light It Up" is smart, heart pounding and filled with suspense that will keep everyone on the edge of their seat. This is a truly smart thriller drama that takes a look at one of the biggest problems facing America.

Everything about "Light It Up" worked from the performances from relative newcomers such as Usher Raymond and Robert Ri'chard to veterans like Forest Whitaker and Vanessa L. Williams. One thing I must say about the cast of "Light It Up" they took the script and performed with the heart and intent of making this film a success.

The best thing about this movie was not the action but the message that it was trying to send the message that everyone deserves to be treated equally and with the same amount of respect.

Also, the characters were richly developed with honesty and integrity that seems to be missing from films I have been watching recently. I'm glad I got the opportunity to watch "Light It Up" because it taught me not to make judgements based upon first impressions.

Whether you like "Light It Up" or not it will touch you and move you to action. This truly is a movie that has spirit and deserves to be watched.

Само што го догледав Lord of War со Николас Кејџ.Можеле и Монолог на дилер со оружје да го крстат беж некој посебен проблем,затоа што целиот филм се сведува на тоа-монолог.:raz:

Синоќа гледаф 2 филма:
1. Dick Tracey - мн добро екранизиран стрип, добар филм.

2. Mad Ravin Big (или Stock беше) не видоф убаво. Дружина ограбува банка од подрумот на техно клуб. Забавно лесно филмче, башка musix by John Digweed.

Го гледав Dark Water и ви го препорачувам најмногу ... жанр трилер - хорор така нешто, и ептен е добар ... а замислете на крај се расплакав ... стварно има тажен крај мамата ...

dark_water_ver2.jpg

"Аssault on Precinct 13"

Еthan Hawak, Laurence Fishburne, акција, напнатост, снежна бура ... I loved it!!! :cuc:

ja vchera go gleav me myself and irine :) hehe mi vrati mnogu interesni spomeni filmot znachi jim carry moze da me nasmee do solzi kolku i pati da sum go gleal filmot

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom