Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Bachelor.jpg

Hide and Seek

Оваа малата Dakota Fenning како глуми еј......само 10 години има....алал нека и е....

Можеби не филм, али гледав на ТВ документарец за Металика.......
И ми падна криво што не отидов на концертот у Белград.....
Предрасудите знаат да бидат глупи створења........

MSV напиша:
Можеби не филм, али гледав на ТВ документарец за Металика.......
И ми падна криво што не отидов на концертот у Белград.....
Предрасудите знаат да бидат глупи створења........

Tи на Металика????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Кого лажеш бе???

ПРЕДЛОГ: Кога кажувате кој филм сте го гледале пробајте бар да кажете нешто за него. Два-три збора и дали е добар да се гледа или не.. дали го препорачувате. Инаку овака само набројуваме кои филмови сме ги гледале ...и? што?
...јас мислам дека не е тешко, нели?

Е сега.. го гледав Војна на световите со Том Круз, знаете за кој се работи . Сакав да го гледам во кино ама ми избега, па добро бар го најдов на добра снимка. Добар е, не е лош.. најмногу ми се допадна тоа што целиот филм е направен од аспект на главниот јунак (Том Круз). Цело време него го пратиш.. и не знаеш друго што се дешава на страна. Ми се свиѓаше тој момент, да го гледаш филмот што би се рекло од прво лице :D И ефекти има у ПМ! Џабе не е најспак филм..

Го гледав и анимираниот Мадагаскар. За сите што ги обожаваат Ајс Ејџ, Шрек 1 и 2, Барајќи го Немо, Неверојатните.. (иако се од различни продукции) не смеете да го пропуштите. На Dream Works е. Се прснав од смеење. Кои умови прават вакви ствари, не ми е јасно..

war-of-the-worlds-20050211033409689-000.jpg

02.jpg

Еве ги главните јунаци од Мадагаскар :D :D :D :D :D
Madagaskar_33322b.jpg

Кум 1, Кум 2, Адвокатот на Ѓаволот

Ал Пачино е легенда 8)

Алпа Чино? Добар е..

..и Чонтра Волта

:D :D :D :D

gerard напиша:
ПРЕДЛОГ: Кога кажувате кој филм сте го гледале пробајте бар да кажете нешто за него. Два-три збора и дали е добар да се гледа или не.. дали го препорачувате. Инаку овака само набројуваме кои филмови сме ги гледале ...и? што?
...јас мислам дека не е тешко, нели?
А ако станува збор за некој порнич???? :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Hum tum

indiski film 2004 god. odlicen e :!: ke go gledam uste ednas sega :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom