Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Последен филм шо го глеав беше синоќа на Nova Tv и тоа Меет Joe Black со Anthony Hopkins и Brad Pitt:wub: во главна улога (кога глуми дека е смртта).
Закон филм еј баш ми се свиѓа.
MeetJoeBlack.jpg

Juno - филмов не знам зошто но ме остави рамнодушен. Очекував многу повеќе
Мирисот на жената со Ал Пачино. - филмов ептен го обожавам. Сум го гледал на времето, сега втор пат и пак да го гледам нема да зажалам за изгубеното време.

We own the night
we_own_the_night_movie_poster_onesheet.jpg

Најдобро нешто што сум го гледал у последно време.Кој го нема гледано обавезно да го гледа,нема да се разочарате.

Изгледав 2 филмови еден после друг, на двата ми се насолзеа очите.. ептен, ептен ретко се случува ова, скоро никогаш.

VM._SY400_SX600_.jpg

The Man from Earth - глумата e добра, ама приказната.. приказната, е нешто неверојатно. Стварно преубаво напишано, и пренесено на филм.

И вториот..

VM._SY400_SX600_.jpg

Into the Wild - исто, одлична приказна, одлична глума.. бонус е тоа што навистина се случила како што е раскажана. Неколку супер пораки меѓу многуте линии текст..

Криво ми е што повеќето нема да издржат ни пола саат при гледање на било кој од овие два филма.. има многу зборување, размислување, вадење пораки, скоро ич акција.. ама баш и не ми е гајле.

One last thing преубав поучен филм со Queen Latifa i LL cool така нешто се пишуваше мисламfiksna:

The Lost Room - мини серија во три дела. Некако повеќе очекував, ама веројатно ќе ги бендиса сите sci-fi фанови.

VM._SY400_SX600_.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom