Претходниве две недели не дојдов на форумов дека останав у скопје за собиранката и се разболев. Штета тоа, туку ај си се изнагледав филмчиња. Еве што гледав:
Christmas Do-Over
Да не мислеле... Groundhog Day Do-Over?... Филмов е типична копија, и типичен пример за немањето нови идеи. Да се навратиме на една стара идеја и да ја преработиме у нов филм. А филмот и не е толку лош, освен ако не го догледате крајот каде што разведената типка го откачува нејзиниот сегашен бидејќи гледа дека нејзиниот поранешен всушност станал подобар и за еден ден ја добива
Буууууууум, Бууууууум, па па па(се слушат куршуми, коли горат, луѓе умираат). I must save you....
The girl must be saved, everyone else don't matter, they can die, and I don't care... ебате глупите филмој, зааресале една типка главните типци и сите се испотепуваат нив да ги убијат, а они бегајќи убиваат 100тици
Good Luck Chuck. Филмче за да ти помине времето. Ама да е некоја посебна комедија, или нешто на кое нема да престанеш да се смееш?....едно големо NOT
I Sаw This.... си неам поим шо да кажам. Филмов ги презентира ретардираните тинејџери, и алчните родители и тотално нереалистичен свет. Што можете да очекувате од ова филмче? Да дадевте у Америка пари да го гледавте, би се трескале(а и ја). Ако го даунлоадирате ваљда ќе жалите за потрошените саати. Не знам како да кажам што не беше во ред, кога ко прво не можам да се сетам што беше во ред во филмов. Едноставно Филмот е .... глуп?
Ок, за четриве дадов коментари.
Следниве два филма ги давам ко препорачки без да кажувам било што за нив. Се надевам дека ќе ги погледнете, посебно првиов(иако верувам да и на многу од вас ви е гледан)