Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Clockwork orange од Кјубрик и тоа на кино бев ејјјј 100 год не сум бил и одличен филинг мора да признаам....

Saw II! Mnogu besno filmce. Imat mnogu krvavi sceni.
saw2newposter.jpg

The Bucket List: Одамна се немам толку внесено во филм,преубав филм! Кој го нема гледано да го гледа!

movie_goldencompass.jpg

Јако филмче супер анимација, интересна приказна.

10800~Independence-Day-Posters.jpg

Иако не верувам слепо во секакви филмови, паранои ми се прават ако се подзамислам, како што се подзамислив вчера на овој филм ... мамата!:nemoguce:

Garden State, како што почна филмот очекував дека ќе има некаква длабочина, ама на крај се претвори во некаква романтична комедија, ама не ми беше криво зашто во филмот игра симпатичната Natalie Portman.

Young Frankenstein :gazenje:, eптен забегана комедија, осбено ликот што го игра Igor, газење е чоекот.

Awake со Jessica Alba филмов е ТОП!ТОП!ТОП!:vozbud:
Одамна неам гледано ваков филм!!!Жанрот е Drama/thriller гледајте го,не верувам дека ке има некој што нема да му се допадни!
Од еден до десет според мене чиста 10!!!!

Cloverfield
cloverfield-poster-thumb.jpg

Идеата е преземена од Blair Witch Project само наместо бркање низ шуми и вештерки у филмов се бркаат низ град со вонземјани.
Бара привикнување.

Претходниве две недели не дојдов на форумов дека останав у скопје за собиранката и се разболев. Штета тоа, туку ај си се изнагледав филмчиња. Еве што гледав:
christmastd7.jpg

Christmas Do-Over

Да не мислеле... Groundhog Day Do-Over?... Филмов е типична копија, и типичен пример за немањето нови идеи. Да се навратиме на една стара идеја и да ја преработиме у нов филм. А филмот и не е толку лош, освен ако не го догледате крајот каде што разведената типка го откачува нејзиниот сегашен бидејќи гледа дека нејзиниот поранешен всушност станал подобар и за еден ден ја добива :tapp:
DetonatorThe_EST_175.jpg

Буууууууум, Бууууууум, па па па(се слушат куршуми, коли горат, луѓе умираат). I must save you....
The girl must be saved, everyone else don't matter, they can die, and I don't care... ебате глупите филмој, зааресале една типка главните типци и сите се испотепуваат нив да ги убијат, а они бегајќи убиваат 100тици :tapp:
4_800x600.jpg

Good Luck Chuck. Филмче за да ти помине времето. Ама да е некоја посебна комедија, или нешто на кое нема да престанеш да се смееш?....едно големо NOT
i-see-you_poster.jpg

I Sаw This.... си неам поим шо да кажам. Филмов ги презентира ретардираните тинејџери, и алчните родители и тотално нереалистичен свет. Што можете да очекувате од ова филмче? Да дадевте у Америка пари да го гледавте, би се трескале(а и ја). Ако го даунлоадирате ваљда ќе жалите за потрошените саати. Не знам како да кажам што не беше во ред, кога ко прво не можам да се сетам што беше во ред во филмов. Едноставно Филмот е .... глуп?

Ок, за четриве дадов коментари.
Следниве два филма ги давам ко препорачки без да кажувам било што за нив. Се надевам дека ќе ги погледнете, посебно првиов(иако верувам да и на многу од вас ви е гледан) :)
Shawshank.gif

poster1.jpg

ДА го поддржам предлогот на Спајдер за Бегство од Шошенк. Маст сии мувии...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom