Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kodot na Da Vinchi...
[едитирано од divine]

V for Vendetta ... што знам што да кажам за филмов ... малку досадни и збунувачки сцени милион ... може да помине со добар 3.:icon_lol:

Живото на брајан од монти пајтон ЗАКОН КОМЕДИЈА :pos:

Flashdance, Lucky Number Slevin и Freedomland. Првиот ви е познат секако, вториот е закон а третиот солидна драмичка која дефинитивно ја вади глумата на Џулијан Мур (покрај С. Џексон се разбира:icon_lol: ) ... луда е женава упм ... браво за оваа улога :nesvest:

divine напиша:
Flashdance, Lucky Number Slevin и Freedomland. Првиот ви е познат секако, вториот е закон а третиот солидна драмичка која дефинитивно ја вади глумата на Џулијан Мур (покрај С. Џексон се разбира:icon_lol: ) ... луда е женава упм ... браво за оваа улога :nesvest:

Подобар трилер од вториот не сум гледал. Ти реков дека е добар:)

VMRO напиша:
Подобар трилер од вториот не сум гледал. Ти реков дека е добар:)

Зарем сум се посомневала некогаш?:nesvest: :icon_lol:
Оди сега одмори малку со драма ... гледај го обавезно Tristan & Isolde ... имаш време пред Евровизијата ... ајде трк!:star:

Кодот на Да Винчи.Не ме воодушеви нешто посебно.

Мој предлог... The Jacket и Almost Famous да го гледате. А ако сте за добра комедија гледајте го American Dreamz или Date Movie :)

Blade 2 по 100ти пат. :pipi:

Mision imposible III filmot ne e kojznae so ke bide samo prsecen fime letovo

sch00lGirL напиша:
Кодот на Да Винчи.Не ме воодушеви нешто посебно.

И мене исто...прескокнаа многу битни делови од книгата. Али арен беше не е за фрлање, само јас си мислев кој знае што ќе биде

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom